İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitelerimizi Kapatmayın Kampanyası ( Banner )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

manyetic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar mp-3 bende kullanıyorum dinleyici olarak.
sonuçta birileri emek veriyor vede karşılığını almak istiyor.
pkk vs. sitesinin açık olması mp 3 sitelerinin kapatılamayacağı gibi bir sonuç çıkarmaz .
adamların elinde mahkeme kararı var .madem haklısınız gidin dava açın savcıda bizde sizi arıyorduk diye hemen içeri alsın.

L

Linkpazari

Misafir
yav burda adam kalmamış bilgili hepsi r10 na gitmiş belli :) lamerler konuşuyor mal mal heheue... dostum icann önce öğren sonra muhattap ol benle ttnet icanne ait bir domanı b-a-n-l-a-y-a-m-a-z içerikle ilgili bir sorun varsa icann ilgileniyor zaten türkiye ilgilenmiyor...

Çok basit bir mevzu var
1-Med tv neden kapatılamaz ?
Cvp: yayını almanya üzerinden türkiye ilgisi yok çünkü...
2-.com .net .org domainları neden banlanamaz?
Internic ve icann firmalarına ait isimlerdir tüm hakları ve yönetimi onlara aittir. Ülkeler bu isim hakları hakkında yayın yapmak istiyorsa devleti adına bağlı olduğu (ttnet) sözleşmesini imzalar. Sözleşmesinde yer alan maddeler vardır siteniz bunların birini aşıyorsa icann muhattap olur ttnet değil.
3- Ülke toprakları içerisinde hiç bir yayın yok.
ben almanyada yaşıyorum serverm amerikada isim hakkımda amerikan firmasına ait ve ordan almışım yani türkiyeyi bağlayan hiç bir unsurum yok. Sitedeki mp3lerde sorun varsa domanın kapatılmasını istiyorsa domanı benim aldığım yerle görüşmesi gerekir davayıda amd'de açması gerekir.
4- Bildiğiniz gibi yasayla oyun satışı ve kopya film yasak ama şöyle bir olay var ubisoft firması türkiyedeki pazarlama ve hukuksal haklarını hiç bir yere vermemiştir ama aral ithalat vermiş gibi hukuksal işlem yapıp bir çok korsan cd satıcısından binlerce dolar toplamıtşır. Ubisoft firmasıda gelip aral itihalata dava açıp binlerce dolarını alıp adamları batma noktasına getirmiştir. Bu olaydada o listede olmayan firmaların parçaları sitelerimizde mevcut. Örneğin türkiyenin en büyük müzik firması erol köse prodüksiyon o listede yok... Ama müyap erol köse adınada dava açıyor erol köse yada sanatçıları mp3 konusundan şikayetçi değil müyap kim oluyorda onun adıona dava açıyor...Sonuç erol köse binlerce dolarlık müyapa dava açıyor.

Adamların amacı belli berbat albümleri piyasada tek klip çekerek çok yüksek fiyatlardan satmak radyolara parça başı fiyatlarıda 12 bin$lara çıkardılar 3000$larda bnun sebebleride budur. radyo tüm albümü almıycak artık adamlar aradan 2 parça seçicek onu çalıcak paso ee o parçalarda güzel salak halkta tüm 11 parçada güzel diye 10 imlyon veril albümü alıcak ama geri kalan 9 parça irenç...

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
insanlara yardımcı olacaksanız TERBİYESİZLİK yapmadan adam gibi olun.

buranın bilgili insanların olduğu bir yer olduğunu bir çok kullanıcı biliyor. insanların buradan faydalandıkları ve bir çok şeyi de burada öğrendikleri de bir gerçek.
başka kişiler buradan uzaklaşmış/uzaklaştırılmış olsalar ve bunların bir kısmı bilgili insanlar olsa dahi başka bilgili insanlar var ve bunlar özveriyle diğerlerine yardımcı olmaya çalışıyor.
ne buraya devam etme ne de insanlara yardım etme zorunluluğunuz yok.
ama işte siz de buranın üyesisiniz ve mesajınızla birisine yardım etmiş oluyorsunuz.
kötü söz sahibine aittir dedikleri bu olsa gerek..

saygılar..

Linkpazari' Alıntı:
yav burda adam kalmamış bilgili hepsi r10 na gitmiş belli :) lamerler konuşuyor mal mal heheue... dostum icann önce öğren sonra muhattap ol benle ttnet icanne ait bir domanı b-a-n-l-a-y-a-m-a-z içerikle ilgili bir sorun varsa icann ilgileniyor zaten türkiye ilgilenmiyor...

Çok basit bir mevzu var
Internic ve icann firmalarına ait isimlerdir tüm hakları ve yönetimi onlara aittir. Ülkeler bu isim hakları hakkında yayın yapmak istiyorsa devleti adına bağlı olduğu (ttnet) sözleşmesini imzalar. Sözleşmesinde yer alan maddeler vardır siteniz bunların birini aşıyorsa icann muhattap olur ttnet değil.
ben almanyada yaşıyorum serverm amerikada isim hakkımda amerikan firmasına ait ve ordan almışım yani türkiyeyi bağlayan hiç bir unsurum yok. Sitedeki mp3lerde sorun varsa domanın kapatılmasını istiyorsa domanı benim aldığım yerle görüşmesi gerekir davayıda amd'de açması gerekir.
4- Bildiğiniz gibi yasayla oyun satışı ve kopya film yasak ama şöyle bir olay var ubisoft firması türkiyedeki pazarlama ve hukuksal haklarını hiç bir yere vermemiştir ama aral ithalat vermiş gibi hukuksal işlem yapıp bir çok korsan cd satıcısından binlerce dolar toplamıtşır. Ubisoft firmasıda gelip aral itihalata dava açıp binlerce dolarını alıp adamları batma noktasına getirmiştir. Bu olaydada o listede olmayan firmaların parçaları sitelerimizde mevcut. Örneğin türkiyenin en büyük müzik firması erol köse prodüksiyon o listede yok... Ama müyap erol köse adınada dava açıyor erol köse yada sanatçıları mp3 konusundan şikayetçi değil müyap kim oluyorda onun adıona dava açıyor...Sonuç erol köse binlerce dolarlık müyapa dava açıyor.

Adamların amacı belli berbat albümleri piyasada tek klip çekerek çok yüksek fiyatlardan satmak radyolara parça başı fiyatlarıda 12 bin$lara çıkardılar 3000$larda bnun sebebleride budur. radyo tüm albümü almıycak artık adamlar aradan 2 parça seçicek onu çalıcak paso ee o parçalarda güzel salak halkta tüm 11 parçada güzel diye 10 imlyon veril albümü alıcak ama geri kalan 9 parça irenç...

S

samedmz44

Misafir
Linkpazari' Alıntı:

Çok basit bir mevzu var

Linkpazari kusura bakma bu yazdıklarının tam karşılığı : saçmalık
olayın lamerlik veya hekerlıkla ne alakası var adam senin domainini banlıyor sen kalkmış alakasız şeyler yazıyorsun..

insan davasını altta yazıdaki mantıkla savunurmu ? bunu diyen adama sanane ! demezlermi hey Allah'ım neyse beni ilgilendirmez mp3 sitem yok rahatım..

terbiyesizlik konusunda ReferXchange'e sonuna kadar katılıyorum ;)

M

Maksim

Misafir
Yasadışı siteler, varken mp3 sitelerini kapatmak tabiî ki yanlış, fakat ikisinin uygulama alanı farklı değil mi arkadaşlar?

Mp3 sitelerinin kapatılmasından yana mıyım, değil miyim bilmiyorum. Menfaatime dokunduğu için karşıyım diyesim gelse de, bu işe emek veren sanatçıların emekleri de yeterli karşılığı alamadığı için karşı değilim diyesim geliyor..

Fakat.. Siteler sahibi ve site yapımcısı olarak, emek verilen bir şeyin çocuğun elindeki elma şekerini alır gibi, basitçe alınmasından dolayı üzgünüm.. Başlattığınız kampanya çok kısır bir kampanyadır. Dayanağı olmayan, gerekçeleri sağlam temele dayanmayan bir kampanya..

Umarım daha iyi yerlere geliriz internet konusunda..

Saygılar.

M

murme

Misafir
Arkadaşlar istedikleri kadar siteyi banlasınlar trden mp3 sitelerinin sahipleri çok ii durumda insanlar degil yakında qumar siteleri ve absürt siteleri perdeliyeceklerini duyurdular bakalım yapsınlarda noluo o zaman işte o siteler boş durmaz cünkü türkiye gibi bi pazardan senede 4milyar dolar gibi bir rakam dönüyo onlara zaten telekomda el degiştirdi bu sacmalıklar biter gibime gelio ayrica

e-mule ve DC++ var onlarıdamı banlıcaklar öle bişi yapamazlar cünkü banlicak bişi yok bu programlar belli bi server üstünden calismio cünkü her kullanıcı biribirine baglanıp sanal bir ag oluşturuyor.
Diorum ki
Eşşek ölmez vatan bölünmez :D yaşasın e-eşşek :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5