yav burda adam kalmamış bilgili hepsi r10 na gitmiş belli
lamerler konuşuyor mal mal heheue... dostum icann önce öğren sonra muhattap ol benle ttnet icanne ait bir domanı b-a-n-l-a-y-a-m-a-z içerikle ilgili bir sorun varsa icann ilgileniyor zaten türkiye ilgilenmiyor...
Çok basit bir mevzu var
1-Med tv neden kapatılamaz ?
Cvp: yayını almanya üzerinden türkiye ilgisi yok çünkü...
2-.com .net .org domainları neden banlanamaz?
Internic ve icann firmalarına ait isimlerdir tüm hakları ve yönetimi onlara aittir. Ülkeler bu isim hakları hakkında yayın yapmak istiyorsa devleti adına bağlı olduğu (ttnet) sözleşmesini imzalar. Sözleşmesinde yer alan maddeler vardır siteniz bunların birini aşıyorsa icann muhattap olur ttnet değil.
3- Ülke toprakları içerisinde hiç bir yayın yok.
ben almanyada yaşıyorum serverm amerikada isim hakkımda amerikan firmasına ait ve ordan almışım yani türkiyeyi bağlayan hiç bir unsurum yok. Sitedeki mp3lerde sorun varsa domanın kapatılmasını istiyorsa domanı benim aldığım yerle görüşmesi gerekir davayıda amd'de açması gerekir.
4- Bildiğiniz gibi yasayla oyun satışı ve kopya film yasak ama şöyle bir olay var ubisoft firması türkiyedeki pazarlama ve hukuksal haklarını hiç bir yere vermemiştir ama aral ithalat vermiş gibi hukuksal işlem yapıp bir çok korsan cd satıcısından binlerce dolar toplamıtşır. Ubisoft firmasıda gelip aral itihalata dava açıp binlerce dolarını alıp adamları batma noktasına getirmiştir. Bu olaydada o listede olmayan firmaların parçaları sitelerimizde mevcut. Örneğin türkiyenin en büyük müzik firması erol köse prodüksiyon o listede yok... Ama müyap erol köse adınada dava açıyor erol köse yada sanatçıları mp3 konusundan şikayetçi değil müyap kim oluyorda onun adıona dava açıyor...Sonuç erol köse binlerce dolarlık müyapa dava açıyor.
Adamların amacı belli berbat albümleri piyasada tek klip çekerek çok yüksek fiyatlardan satmak radyolara parça başı fiyatlarıda 12 bin$lara çıkardılar 3000$larda bnun sebebleride budur. radyo tüm albümü almıycak artık adamlar aradan 2 parça seçicek onu çalıcak paso ee o parçalarda güzel salak halkta tüm 11 parçada güzel diye 10 imlyon veril albümü alıcak ama geri kalan 9 parça irenç...