İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Siteleriniz için grafik çalışmaları yapılır

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Uygun fiyata tasarımlar. referanslarım için tıklayınız site hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum. Forumda bir çok arkadaşla çalıştık onlarda iyi kötü düşüncelerini yazarlarsa memnun olurum.

---------------
Photoshop

Banner
Logo
Afiş
Diğer Grafik çalışmaları

------------
Fash

Banner
Logo
VE Çeşitli Animasyonları

------------
Site Tasarımı

Şirketler için html site tasarımları
ve Hazır script üzerinde görsel tasarım

AlwaysFc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
arkadasla bır cok calısmamız oldu
Iyı ısler cıkarttı,sabrı ıcın kendısıne ayrıyetten tesekkur edıyorum

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
banner lar için söylenecek hiç bişi yok...banner işte.
Ancak siten ciddi anlamda kötü. Css diyosun, banner diyosun, görsellik diyosun ama bunların hiç biri kendi sitenin içinde yok? Forumlarda vs bu işi pek bilmeyen yaşıda hayli düşük müşteriler bulabilirsin belki ama benden sana tavsiye reel ortamda pekte bu siteden bahsetme...en azından öğrenene kadar :(

deeper

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
<font face="Tahoma" size="2" color="#FFFFFF">Site tasarımları hazır script üzerine yapılır. Logo, banner, menü ve css(*renk uyumu*) gibi işlemlerden oluşur.</font>
Sana tavsiyem tam anlamıyla *CSS* öğrenmen. Renk uyumu diye bahsettiğin şeyi anlamadım ama, ne yazık ki bu anlamda tasarım çok eskilerde kaldı.

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Şuan elimdeki işleri bitirene kadar yeni iş almıyacağım. Lütfen iş teklifinde bulunmayınız.

O

OSX

Misafir
Bence arkadas grafikerlik kursuna gitmis ordan birseyle oğrenmiş gelip burda para kazanıyor iyi güzel hos diyelim para kazanmak çalışmak güzel..

Simdi benim söyleyeceklerim var bu konuyla ilgili yukarıda arkadasta bahsetti 07 - 15 yaş arası arkadaslara hitap eden tasarımlar bunlar... sorsak ne kadara yaparsın flash rool ower banneri 20 milyon diycek ama bilmiyorki bunun piyasası 200 ile 300 arası dogal olarakta piyasa düsüyor burda ama dedikleri gibi serbest piyasa ve insanlar istedikleri kişiye yaptırabilir.. piyasayı bu kadar düşürmeyin adamlar pr6 çöp linke bile 20 dolar istiyor...

deeper

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence arkadas grafikerlik kursuna gitmis ordan birseyle oğrenmiş gelip burda para kazanıyor iyi güzel hos diyelim para kazanmak çalışmak güzel..

Simdi benim söyleyeceklerim var bu konuyla ilgili yukarıda arkadasta bahsetti 07 - 15 yaş arası arkadaslara hitap eden tasarımlar bunlar... sorsak ne kadara yaparsın flash rool ower banneri 20 milyon diycek ama bilmiyorki bunun piyasası 200 ile 300 arası dogal olarakta piyasa düsüyor burda ama dedikleri gibi serbest piyasa ve insanlar istedikleri kişiye yaptırabilir.. piyasayı bu kadar düşürmeyin adamlar pr6 çöp linke bile 20 dolar istiyor...

Genellemeler yanlış olsa da, 200ytllik web sitesi ile min. 600ytllik web sitesi tasarımı arasında fark illa ki oluyor.

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5

kursa gitmedim herşeyi internette öğrendim (6 sene) fiyatı konusunda hakkımdan fazlasını almamaya dikkat ediyorum (tasarım konusunda fiyat almak isteyen pm atabilir).Müşterilerim benim yaptığım tasarımlardan memnun. Profesyonel olduğumu idaa etmiyorum. Sadece yetenekliyim. Referans sitem hakkındaki yorumlar doğrudur kendime site yapamıyorum bir türlü parayla başkasına yaptırıcam siteyi ileryen zamanlarda :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.