İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sitem filtremi yedi :( ?

sevgikelebek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
11
50-60 günlük bir sitem vardı her günümü bu siteye harcadım günlük tekil hiti 100- 150 arasında değişiyordu bugün bi baktım hitler sıfıra düşmüş .. google da ilk sayfalarda çıktığım hiç bir kelimede yokum artık :ağla: :ağla:
ama site:siteismi.com olarak arayınca indexli sayfalarımı görebiliyorum.. bu nasıl iş filtremi yemişim nasıl kurtulabilirim kafayı yicem kafayı :ağla:

Ekleme: Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim... sitemde hiç bir düzelme yok tıpkı ilk günkü gibi hitsiz kaldı .. mesela girdiğim bir içerik dün hemen indexlendi . googleda 50 .sıraya yerleşti bugün 150. sıraya gitmiş. yani bu site çöpemi gidecek şimdi.. o kadar emek o kadar çaba hepsi boşamı gitti YA :mad: millet black hat taktikleriyle hertürlü hileyle sitesini yükseltiyor biz yanlış bişey yapmadık bir anda kazancımı elimden aldı google yazıklar olsun :mad: arkadaşlar hiç anlayan yokmu bu işten nasıl hemen çıkabilirim yardımlarınıza ihtiyacm var

Troypc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
22 ağustosdan sonra bu tür başlıklar bekliyordum. Ama sen biraz erken açmışsın bu başlığı:)

site urlsini pm atarmsn.

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
sevgikelebek sakin ol önce. WM toolsdan yeniden değerlendirme isteği yolla.

Ne filtresi yediği konusunda tahminin var mı?

sevgikelebek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
11
sevgikelebek sakin ol önce. WM toolsdan yeniden değerlendirme isteği yolla.

Ne filtresi yediği konusunda tahminin var mı?

o isteği tam olarak nerden yollicaz ?

eif birde dün aşırı yüklendim galiba siteye :ağla:
neler yaptıklarımı anlatim 8 tane içerik girdim hepside Article Spinner programında spinlenmiş makaleler. 3 tane paravan blogdan altsayfalara link vermiştim.
3 pr değeri yüksek profil backlink , imtalk.org website submitter ile 50 link
birde seobox programında pingleme ve rss dizinlerine kayıt..
bütün bunları sadece dün yapmıştım :(

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Google webmaster toolsa giriş yaptığında solda yeniden değerlendirme isteği var. Onu yolla.
Domain üzerinde ceza varsa bu konuda geri dönüş yapacaklar.
SEO Software cezası yemiş olabilirsin. Olmayabilir de.

Spinleri kaldır. Bir kaç özgün makale gir. Son günlerde başka değişiklik yapıp yapmadığını gözden geçir. Kısa süreli geçici bir durum olabilir de.

sevgikelebek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
11
o isteği gönderdim. mesela şimdi bi içerik girdim anında indexlendi. filtrede olsam böyle indexlenirmiydi ? inş geçici durumdur :(

ata350

0
İyinet Üyesi
Reaction score
35
Aksine , üste çıktım.Umarım 1 yıla yakın zamandır yasalara uymaktan hiçbirşey yapamamam tohumlarını veriyordur.Durumunuza üzüldüm , merak etmeyin siz kurallara uyduysanız hiçbirşeycik olmaz . :)

retrospektif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Sitenin info su mevcut. Son açtığın konu dediğin gibi indexlenmiş. Ayrıca bir ara backlink vs hakkında konuşalım, bir kaç tavsiyem olacak ;)

sevgikelebek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
11
google webmaster toolsdan mesaj geldi bu arada.
Bir site sahibi, şu siteyi dizine ekleme biçimimizi yeniden değerlendirmemizi istedi
Siteyi inceleyeceğiz. Artık Web Yöneticisi Yönergelerimize uygun olduğunu görürsek, siteyi dizine eklemeyi yeniden değerlendireceğiz. Yeniden değerlendirme isteği için lütfen birkaç hafta süre tanıyın. Tüm istekleri incelesek de hepsine tek tek yanıt veremiyoruz.
yazıyor

sevgikelebek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
11
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim... sitemde hiç bir düzelme yok tıpkı ilk günkü gibi hitsiz kaldı .. mesela girdiğim bir içerik dün hemen indexlendi . googleda 50 .sıraya yerleşti bugün 150. sıraya gitmiş. yani bu site çöpemi gidecek şimdi.. o kadar emek o kadar çaba hepsi boşamı gitti YA :mad: millet black hat taktikleriyle hertürlü hileyle sitesini yükseltiyor biz yanlış bişey yapmadık bir anda kazancımı elimden aldı google yazıklar olsun :mad: arkadaşlar hiç anlayan yokmu bu işten nasıl hemen çıkabilirim yardımlarınıza ihtiyacm var

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Hemen çıkmak için hiperaktif davranışlarda bulunmanı tavsiye etmem. Daha kötüye doğru gidebilirsin. WM toolsdan mesaj gelecek onu bekle ve özgün makale girmeye devam et.
Filtreden çıktığında sitenin durmu eskisinden daha iyi olacaktır.

sevgikelebek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
11
Hemen çıkmak için hiperaktif davranışlarda bulunmanı tavsiye etmem. Daha kötüye doğru gidebilirsin. WM toolsdan mesaj gelecek onu bekle ve özgün makale girmeye devam et.
Filtreden çıktığında sitenin durmu eskisinden daha iyi olacaktır.

inş.......... ama bundan sonra yeni açacağım sitelere white hat SEO yok bundan sonra Black hat var... google iyilikten anlamıyor :kahve:

sevgikelebek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
11
domain 1 yaşından az'sa fazla backlink kastıysan ondan olabilir, benim domain 11 yıllık 1.5 haftada 8k link kastım, sorun yok, yavaş yavaş al linkleri, bu işler aceleye gelmez
icon12.gif

11 yıllıkmı way be :hönk: bnmki 2 ay bile olmadı :kahve:

KIVANCEFE

0
Yasakli Uye
Reaction score
39
domain 1 yaşından az'sa fazla backlink kastıysan ondan olabilir, benim domain 11 yıllık 1.5 haftada 8k link kastım, sorun yok, yavaş yavaş al linkleri, bu işler aceleye gelmez
icon12.gif

varsayalım domain iki yıllık ve aşırı backlink uygulandı site filrtreye alındı bunu filtreden çıkarmak için ne işlem yapmamız lazım ?

DarkGirl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46
Yemiş olduğun cezalar şunlar olabilir;

-900+ cezası : Google'da ilk sıradayken bir anda gerilere gittiysen,Google seni bu ceza ile uyarıyordur.

Kopya içerik cezası : Ctrl+C > Ctrl+V yapmışsan gözle görülemeyecek kadar gerilere gidersin. Bu da Google'ın seni uyarmasıdır.

Cloaking
: Doğru düzgün içeriğin olmamışken Seo ile yukarı çıkmaya çalışmışsan bu cezayı yemiş olabilirsin.

Sıra cezası
: Google'da 4. sıradayken 5. sıraya düşmüşseniz belirli bir anahtar kelimeye ağırlık vermiş olmanızdan dolayıdır fakat bu cezanın telafisi çok kolaydır.

Yardımcı olabilmişsem ne mutlu...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5