İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitem Gittikce Kötüye Gidiyor..

MertK4

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Arkadaşlar Sitem Açılalı 2 ay Oldu vBulletin Forum Olarak Başladık 119 Üye Oldu Bugun Ama Ben Baştan Bir Hata Yaptım vBulletin Bot Kullandım Başka Siteden Konu Çektim.. Pişmanım aynı İçerkli Olduğu İçin Sıralamam Baya Düştü Şimdi Vazgeçsem Geçemem Niye Derseniz 6 bin konu İndexlendi Forumda 19 Bin Konu Var Bana Yardım Edebilecek Biri Lütfen Yardım Etsin.

Jetro_Tull

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
google siteni çöplük spam olarak algıladı ise sana o indexlerin bi yararı olmaz ki . Sitenin iyiye gitmesi için yapacağın şey ; ilk olarak siteyi googleye affettirceksin yani ona çöp site olmadığını spam olmadığını göster.Bunuda sadece günde 10 özgün içerik ekleyerek bile başarabilirsin. Bi hafta kadar ekle sonra biraz backlink çalışması yap herşeyin daha güzel daha iyiye gittiğini göreceksin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5