İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitem İçin Seoda başka yapmam gereken ?

spywolf

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar merhabalar seoda daha yeniyim ve öğreniyorum sitemin w3c hatası yok passed şekilde ve tasarım içerğim kopya da değil kendim yazdım komple ve meta taglarımıda yapmış bulunmaktayım daha ne yapmam gerekir sadece bekleyip ilerleyen zamanlarda backlink yapıp ve günlük site içi güncellememi yapmam gerekir yardım ederseniz sevinirim teşekkürler.www.turhalnakliyat.com sitemin adresi

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Siteni belirtsen daha iyi yardımcı olunabilir.

spywolf

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
birisi yardımcı olsa çok makbule geçicek :S

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Bir müşteri gözü ile bakıyorum. Nakliye işi ciddi bir iştir. Çağırırsın yok arabası kötü çıkar, yok asansörü gelmez beklersin.... Her zaman için kaliteli şirketlerle çalışmak isterim. Beni ortada bırakmasınlar diye. Bu siteye girdiğimde bu şirket bana "kaliteliyim" demiyor. Tasarım için daha fazla çaba harcamalısın. Teknolojiyi kullanmalısın.

Diyeceksin ki ben seo sormuştum. Yukarıda anlattığım "Kullanıcı dostu seo" dur.

Çok rebaketçi bir sektöre girdiğini zaten biliyorsundur. Backlink almaya başlamadan önce bir plan çizip o plana sadık kalmalısın. Siten yeni değil sanırım?

Seo adına yapman gereken çok şey var. Modern yöntemleri de araştır. SMM, sayfa içi linkleme, hız, gelen linkler... Ben SEO adına pek bir şey yapmadığını görüyorum. Sitemap url ni robots.txt ye eklemeyi de unutma.

spywolf

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İyi bir web masterdan kötü şeyde duymak olsa insana iyi geliyor. Sitemap ve robots.txt var site eski değil 1 yıllık en az site içerik olarak gelişim yaparım onda sorun yok sanırım bu söylediklerinizden başka bir şey yok sanırım ? katmak istediğim bir durum var site içi linkleme yaptım zaten sanırım siz göremediniz ? mevcut linklere tıklayıp örnek hakkımızda sayfa içeriğinde sol tarafta görmeniz mümkün?

sobot

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
alexa dolaşım ekibimize katılıp alexa değerini düşürebilrsin.bu grupta Yapman gereken şeyler
diğer üyeer gibi ; firefox tarayıcına alexa toolbar ekleyip listede verilen sitelere girip sitelerde biraz dolşamak.aynı şekilde başkalarıda senin siteni dolaşacak

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
İyi bir web masterdan kötü şeyde duymak olsa insana iyi geliyor. Sitemap ve robots.txt var site eski değil 1 yıllık en az site içerik olarak gelişim yaparım onda sorun yok sanırım bu söylediklerinizden başka bir şey yok ? gerçi hiç bir şey yok :)

Sitemap yok değil, urlsi yok robots.txt de.

Söylediğim şeyler kötü değil. O şekilde düşünme. "Bu site kötü" diye kimse bir şey diyemez. Yorumlarımız bu sitenin gelişimine katkıda bulunmayacaksa ne işe yarar değil mi?

Link wheel'in işe yarayacağını ayrıca belirtmek isterim.

spywolf

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
estafurllah o anlamda kötü demek istedim olumsuz olsa gereken benim açımdan çok yararlı bilgiler bulabileceğim 3 4 siteden 1 tanesi burası zaten. robots.txt kendi linkimi eklemem gerekiyor sanırım

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
estafurllah o anlamda kötü demek istedim olumsuz olsa gereken benim açımdan çok yararlı bilgiler bulabileceğim 3 4 siteden 1 tanesi burası zaten. robots.txt kendi linkimi eklemem gerekiyor sanırım

En alta bu satır eklenebilir.

Kod:
Sitemap: http://www.turhalnakliyat.com/sitemap.xml

spywolf

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
o sorunuda çözdüm daha farklı fikirler ve daha iyi bir içerik yapmaya calısıcam eif ilginden ve yardımcılığında dolayı çok teşekkür ederim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5