İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitem sıralamada kayboldu

SineVadi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar iyi forumlar dilerim. Benim sitemin anasayfası 4 kelimede 3. ve 4. sıralar arasında gidip geliyordu. Ta ki ben tema değiştirene kadar. Kullandığım altyapı wordpress ve ben yeni bir tema bulup değiştirdim. Fakat 2 gün sonra baktımki benim sitemin anasayfası sıralamadan kayboldu. normal olarak site:www.siteadi.com ya da info:www.siteadi.com yazınca anasayfam duruyor fakat o 4 kelimede anasayfam yok. Sadece alt sayfalarım mevcut. Ben daha sonra baktım ki bu böyle olmayacak 2. günün sonunda hemen eski temamı tekrardan kurdum ve eski haline getirdim. Neyse buraya kadar sorun yok ama 3 gün oldu hala anasayfam ortalıkta yok. Acaba filtreyemi girdim diye korkuyorum.
Cevap verirseniz çok sevinirim.
Saygılarımla,

ekomer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Google da bugünlerde çok fazla dalgalanma var. Herhangi bir seo çalışması yapmadıysanız (backlink vs almadıysanız) yakında düzelecektir.

Sitelerde büyük problemler var. Çoğu kişi index silinmelerinden, indexlenmemelerden ve aşırı düşüşlerden şikayetçi. Durum siteye özgü olmayabilir. Google tarafından resmi bir açıklama olmasa da sonuçlarda belirgin farklar vardır. Sitenizin bu genel durumdan etkilenme ihtimali olabilir.

SineVadi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google da bugünlerde çok fazla dalgalanma var. Herhangi bir seo çalışması yapmadıysanız (backlink vs almadıysanız) yakında düzelecektir.

Sadece 2 adet aynı içerikli sitemden backlink almıştım. O sitelerimin pr leride 0. Yüksek pr li değil.

SineVadi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
abarttım mı bilmiyorum ama 90-100 arası backliki var. Sitem ise 1 aylık.

SineVadi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
90-100 backinkin hepsi de o 2 siteden mi ?

Evet doğrudur. Başka herhangi bir site yok. Ama dediğim gibi tema değiştirdikten 2 gün sonra bu şekilde oldu. Sonrasında bende temamı eski haline getirdim. Eski temamı yükledim ve 3. gün oldu hala bir değişiklik olmadı.

ekomer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
2 siteden bir siteye 100 küsür backlink alman pek doğru bir hareket olmamış. Büyük ihtimalle google amca kızmış olmalı sana. Not: Tema değiştirmek bu kadar büyük sonuçlar doğurmaz.

benim sana önerim forumun http://forum.iyinet.com/google-optimizasyon-ve-sandbox/ kısmını takip etmen ve önemli bulduğun yazıları okuman. Aynı zamanda eif'in sayfasına da bakmanı öneririm

SineVadi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2 siteden bir siteye 100 küsür backlink alman pek doğru bir hareket olmamış. Büyük ihtimalle google amca kızmış olmalı sana. Not: Tema değiştirmek bu kadar büyük sonuçlar doğurmaz.

benim sana önerim forumun http://forum.iyinet.com/google-optimizasyon-ve-sandbox/ kısmını takip etmen ve önemli bulduğun yazıları okuman. Aynı zamanda eif'in sayfasına da bakmanı öneririm

Webmaster Tools tan baktığımda herhangi bir hata vs... görmüyorum. Ayrıca eklediğim makaleler ise hızlı bir şekilde index alıyor. Sadece 4 kelimede anasayfam sıralamada yok. Yani kısaca site filtreyemi girmiş diyorsunuz? acaba.

ekomer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
filtreye girmiş demiyorum; onun yerine google amcanın sana olan güvenini sarsmışsın. O güveni tekrar kazanmak için uğraşman lazım (özgün yazı gir, o aldığın backlinkleri yavaş yavaş azalt ...) Senin şu anda yapacaklarına göre filtreye girmen veya girmemen kesinleşecek.

Ama aldığın backlinklerin hepsini birden yok etmenin zarar getireceğini de unutma :)

SineVadi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
filtreye girmiş demiyorum; onun yerine google amcanın sana olan güvenini sarsmışsın. O güveni tekrar kazanmak için uğraşman lazım (özgün yazı gir, o aldığın backlinkleri yavaş yavaş azalt ...) Senin şu anda yapacaklarına göre filtreye girmen veya girmemen kesinleşecek.

Ama aldığın backlinklerin hepsini birden yok etmenin zarar getireceğini de unutma :)

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum. İlerleyen günlerde eğer bir gelişme olursa buradan yazacağım.
Saygılarımla,

ekomer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum. İlerleyen günlerde eğer bir gelişme olursa buradan yazacağım.
Saygılarımla,

Ben teşekkür ederim :) şu mesajı unutmazsan google da daha başarılı olursun.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5