İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitemap url sınırı nedir

CoLd!uX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sitemap.xml oluşturdum kafama takılan soru ise benim bildiğim 500 url sınırı var bu doğrumu ortalama sınırı nedir google botların okuyacağı şeklinde..

IninaTora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sınır diye bişey yoktur, sadece programların çoğu o sınırı kendi oluşturucağı sitemap hizmetine koyuyor. Yani sırsız oluşturan program veya eklentilerde olabiliyor

by_karahan

1
İyinet Üyesi
Reaction score
2
o 500 sınırı özlelikle online sitemap üretici siteler koyuyorlar :) Google açısından sorun olsa Webmaster Tools'da böyle bir sınırlama getirirdi :)

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
The file specifications of XML Sitemaps apply to text Sitemaps as well; the file must be UTF-8 encoded, and cannot be more than 10 MB large or contain more than 50,000 URLs, but can be compressed as a gzip file.

CoLd!uX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bende 500 civarı biliyordum tam emin deildim kafama takıldı danışalım bir dedim gayet güzel açıklayıcı net yorumlarınız için teşekkürler iyi çalışmalar...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.