İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sitemde bisey yukleniyor

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaslar yeni fark ettim birdiyar.com otomatik kimden kaynagında batuhat grn tr diye yer mp3 olarak yukleniyor deli olcam nedir bu hangi toplistten hangi birinde bulyum

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
kaldır tek tek toplistleri anlarsın zaden bu yuzden toplist kullanmıyorum sitemde :)

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet arkadaslar toplistleri tek tek silip denetim 2 ci kez yine ettim ve ogrendim hangi yerin ettigini

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
hangi yerin yaptıgınıda buraya yazarsan diger arkadaşlarda bilgilenmiş olur diye düşünüyorum

saygılarımla

ENVER

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dün bende de oldu fuck.mp3 diye bişey indirmeye kalktı

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gördümü şimdi nerden oldugunu anladıgı dilden yazmak lazım aslında ayıp diye :) türk olsaydı daha güzel denirdi yabancı dili olan varsa bence yazsın haksız yere sitemizden dosya yükletmesi sacmalık o anda benim koruman block etti ama ben diger kullanıcılarımı düsünerek ve olayı cözmek icin o dosyayı indirdim ne gerek var böyle işlere ne gerek suanda bakıyorum hic bir arkadasın sitesinde yok orası dalga dalga dagılır böyle edenlerin sonu ne oluyor belli olyor yinede diyorum anladıgı dilden biri yazsın oraya

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dün bende de oldu fuck.mp3 diye bişey indirmeye kalktı

evet aynen işde dosyayı indirdim nerden dedi kaynak batuhan vs oranın sucu yoktur belki ama eden yer o verdigim yerdir tek tek silerek test etim yanılyorum belki dedim yine ettim orası cıktı ortaya

not: yabancı dili olan yokmu yazsın bir o toplistin sahibi belki okur

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.