İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitemde Bot Var

yuphi.net

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sitem forum sitesi.Daha 12 günlük.Tam 4 tane üye bot geldi siteme.Geliyorlar üye oluyorlar rusça veya başka dillerde konu açıyorlar yada mesaj yazıyorlar.Bu mesajların içide link barındırıyor bkz;

эротическое знакомств мытищи секс знакомства криворожский сайт знакомств для секса чаты знакомства сейчас знакомства секс нерюнги свингеры лучший секс-сайт знакомств казахстана знакомства питер чат секс знакомства в усолье знакомства для секса без регистраций и смс селидовский чат знакомств знакомства для секса город елец смс чат знакомств знакомство для секса в комсомольске сексзнакомства донецк украина павлоград знакомства для секса знакомство транссексуалов впензе секс знакомства в никеле самы известный чеченский чат для знакомств интимные знакомства львов сайты сексзнакомств знакомства на wapalta чат знакомства телефон секс казань бесплатрые интим знакомства знакомства для парней трансексуалов галактика-знакомств взломаная без отправки смс секс знакомства хабаровска знакомства без регистрации в сочи для секса знакомства для секса тверская область знакомства для секса по

bunun gibi.Acaba siteme nasıl ulaşıyorlar?Veya nerden?

Smiley*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sitene bot engelleme sorusu koyarsan sorun kalkar.

yuphi.net

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:) Ben nasıl engellerim diye sormadım.Düzgün oku lütfen.Ayrıca bu bot benim işime yarıyor.Sitede süre geçirdikleri için yararlı bana.Yazdıkları mesajlarıda silmesi zor değil.

Smiley*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Acaba siteme nasıl ulaşıyorlar?Veya nerden?

Başka sitelere verdiğin linklere girip sitenin algoritmasına bakıyorlar. Oradan sitene üye olup yazı ekliyorlar.

yuphi.net

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

xclever

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46
:) Ben nasıl engellerim diye sormadım.Düzgün oku lütfen.Ayrıca bu bot benim işime yarıyor.Sitede süre geçirdikleri için yararlı bana.Yazdıkları mesajlarıda silmesi zor değil.

botların sitelerde süre geçirmeleri hiç bir işe yaramaz organik değil...

CihatAYDIN

0
Yasakli Uye
Reaction score
1
:) Komiksiniz cihat bey? Dalga geçmeniz amacıyla açmadım konuyu.Lütfen yorum yaparken dikkatli olalım.

Ekleme:

amaçları nedir peki?Veya bu amacı nasıl gerçekleştiriyorlar.bir yazılımlamı?

@yuphi.net Sadece aklıma geldi yazdım. Bu Aslında Şundan Kaynaklıdır. Web Sitene Uzun Süre İçerik Eklemediysen Güncel Tutmadıysan Bazı Spam Link Kasan İnsanlar Tarafından Programlarına URL Adresin Dahil Edilir ve Botu Yollar Sitende Konu Açar Aslında Tanıtım Yazısıdır. Kullandığın Sistemi Belirtirsen Yardımcı Olabilirim

yuphi.net

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mybb cihat bey.acaba siteye eklediğim pluginlerden dolayı olabilirmi?

Troypc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Konu sahibi, nekadar basit düşünüyorsun öyle:) adamlar sitenin üstünden parazitizm yapıyorlar sen engellemek istemiyorum diyorsun.

Smiley*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Amaçları nedir peki? Veya bu amacı nasıl gerçekleştiriyorlar. Bir yazılımla mı?

Amaçları sizin sitenize ücretsiz reklam vermek ;). Eğer sitenize yararı olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü google ve diğer botlar bunları algılıyor. Ayrıca botlar sistemleri tanır yani nasıl üye olunur nasıl konu açılır gibi soruların cevaplarını bilirler. Bunlar botları yazan kişi tarafından uyarlanır.

CihatAYDIN

0
Yasakli Uye
Reaction score
1
İsterseniz Bunları Avantaja Dönüştürün. Ben Öyle Yapıyorum Gelen Mesajları Türkçe Olarak Editleyin ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.