İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitemde gezinen bazı kişiler

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
Arkadaslar öncelikle konuyu buraya açtım uygun değilse taşırsanız sevinirim şimdiden kusura bakmanıyınız yanlıssa actgm yer.

Sitemde bugun bazi İpler dolaşıyor ve nedense bu ipdeki kişiler sadece sitemdeki bazi uyelerin şifrelerini denemekteler. Bilmem anlatabildimmi. yanı siteme uye kişilerin isimlerini kullanarak şifrelarini deniyorlar ve hata raporu olusuyor surekli. Bugun adminlerimize de olmus ama cogunlukla uyelere yonelikti. Hani şifreyi kırmaya çalışıyorlar desem neden uyelerinkini kırmaya calişsinlar? Sadece adminlere yonelik olsa neyse dicem ama bunu pek anlammış değilim sizce nedir bu?

melihcennet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
buna inatta denir ama bilemem . bu arada her üye güvenlik konusunda iyi değildir yani en az 6 haneli şifre varsa forumda ,en basit şifreyi affetmezler kendi arkadaşlarımdan biliyorum... sen kendi sifreni de sağlama al derim , bu arada forumda giriş & üyelik için sorun yaşanmadığına emin ol,bundan da kaynaklanabilir

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
kardes yani benm kafama takılan uyelerin şifreleri felan değil yani. Basit olblr kendileri bilir. Ancak neden uyelerin şifrelerini deniyrlar ellerine ne gecebilir yani. Benimle ugrassalar veya diger adminlere ugrassalar sadece anlicam ;) Bnm şifrem daha yeni değiştirdim sorun yok yani. Üye olmada sitede sorun yok halen üye olanlar var yani orda bi aksilik yaşandiğini sanmıyorum?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.