İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitemde nasıl seo yaparım?

ingilizcefilmizle

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Haziran 2017
Mesajlar
40
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar ben film sitemde wordpress kullanıyorum ve all in one seo kullanıyorum fakat yeterince detaylı bir işlem olmuyor sanırsam ki filmlerim google de sıralamalara çok ama çok zor çıkıyor bu konu hakkında bana yardım edermisiniz? ve site adresimi aşağıya bırakacağım filmlerdeki etiketleri kontrol edip benim eksiklerimi söylerseniz size minnettar olurum.

http://ingilizcefilmizle.com

[email protected]

Mail yolu ile de iletişime geçebilirsiniz.
 

burakouz

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Ağustos 2017
Mesajlar
70
Reaction score
0
Merhabalar,

Öncelikle iyi bir seo çalışması yapabilmek için içerik bakımından ana sayfanın zengin olması gerekli ve google siteni tanıması için ana sayfan türkçe kelimelerin ağırlıklı olacağı bir alan ile donatılmalı. Ardından dizi veya film için açtığın konulara dizi hakkında kendi doğal özgün ve seo uyumlu yazını girmen gerekli ki google robotları sitenin ne amaçla kullanıldığını anlayabilirsin. Bu tür durumlarda makale satan kişiler vardır onlar ile anlaşabilirsin. Ardından kelime bazlı çalışma yapman için sitenin biraz oturması gerekli ve önceliğin rakip sitelerden link çıkışı almaktır. Bunun için geniş çaplı bir araştırma yapman gerek ve bütçe belirlemen gerekli. Bu verdiğim bilgiler bir seo uzmanın yaptığı genel bir çalışmadır :) Bu işlemleri yaparken sakin ve sabırlı olmanı öneririm.
 

ingilizcefilmizle

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Haziran 2017
Mesajlar
40
Reaction score
0
çok çok teşekkür ederim vaktinizi ayırıp cevap attığınız için en azından birkaç fikir verebilirmisiniz peki beni bir tık ileriye getirmek için? :)
 

burakouz

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Ağustos 2017
Mesajlar
70
Reaction score
0
Öncelikle siteni google console tanıtmanı öneririm burada her gün sonu veya yeni eklemeler yaptığın zaman sitemap.xml dosyanı google amcaya göndermeni öneririm. Birde diğer sitelerden hızlı olman senin için daha iyi en başlarda farkı göremezsin fakat ilerleyen zamanlarda dizi-film sitesi için hızın ne demek olduğunu anlayabilirsin. Daha fazla öneri veremem şimdilik bu kadar yeterli olur :)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst