Merhaba arkadaşlar,
2500 tekil htili ve phpbb ile yaptığım bir internet sitem var. Host şirketinde işlemci sınırını aştığım için geçen ay bir servera taşıyayım dedim. One man company işinden dolayı sorun yaşadım ve paramı yakıp düzgün bir yerde bir vps aldım. Vps özellikleri şöyle;
- QuadCore & Core2Duo CPU
- 512MB RAM
- 40 GB HDD
- 300 GB Aylık Trafik
- Centos 4.5 64Bit (x86)
Ancak burada da aşağıdaki hatayı almaya başladım.
Ne server yönetmekten ne de vps yönetiminden anlamıyorum. Bu sebeple her sorunumda ticket açıp ilgili firmaya soruyorum. Onlardan bazı ayarların yapıldığını daha fazla birşey yapılamayacağını öğrendim.
Tek istediğim sitemin düzgün bir şekilde çalışması.
Bu sorunu nasıl çözebilirim. Çözemezsem ayda 50 ytl bütçe ile ne önerirsiniz. Artık taşınmaktan sorun yaşamaktan bıktım. Hobi olarak yaptığım siteden soğudum.
2500 tekil htili ve phpbb ile yaptığım bir internet sitem var. Host şirketinde işlemci sınırını aştığım için geçen ay bir servera taşıyayım dedim. One man company işinden dolayı sorun yaşadım ve paramı yakıp düzgün bir yerde bir vps aldım. Vps özellikleri şöyle;
- QuadCore & Core2Duo CPU
- 512MB RAM
- 40 GB HDD
- 300 GB Aylık Trafik
- Centos 4.5 64Bit (x86)
Ancak burada da aşağıdaki hatayı almaya başladım.
General Error
SQL ERROR [ mysqli ]
Can't create a new thread (errno 12); if you are not out of available memory, you can consult the manual for a possible OS-dependent bug [1135]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
Ne server yönetmekten ne de vps yönetiminden anlamıyorum. Bu sebeple her sorunumda ticket açıp ilgili firmaya soruyorum. Onlardan bazı ayarların yapıldığını daha fazla birşey yapılamayacağını öğrendim.
Tek istediğim sitemin düzgün bir şekilde çalışması.
Bu sorunu nasıl çözebilirim. Çözemezsem ayda 50 ytl bütçe ile ne önerirsiniz. Artık taşınmaktan sorun yaşamaktan bıktım. Hobi olarak yaptığım siteden soğudum.