İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitemdeki XHTML Hataları

Epd

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Beyler Sitemde 205 Errors, 182 warning(s) XHTML Hatası var Nasıl Çözeceğim Konusunda Hiç Bi Fikrim Yok Yardım Ederseniz Sevinirim :) En azından nasıl çözeceğimi çünkü hata verdiği kodlar sadece sayfa kaynağında görünüyor .s

fatal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hataları görmeden kimsenin yardım etmesi mümkün değil. Bu işi ücretli yapan arkadaşlar mevcut, kodları tek tek aratıp google kaynaklarından da ulaşabilirsiniz.

Epd

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Hataları görmeden kimsenin yardım etmesi mümkün değil. Bu işi ücretli yapan arkadaşlar mevcut, kodları tek tek aratıp google kaynaklarından da ulaşabilirsiniz.

Anladım da Sorunlar Sayfa Kaynağında Görünüyor Şablonda Bir Sorun Görünmüyor (Blogger) kullanıyorum.

gemius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Beyler Sitemde 205 Errors, 182 warning(s) XHTML Hatası var Nasıl Çözeceğim Konusunda Hiç Bi Fikrim Yok Yardım Ederseniz Sevinirim En azından nasıl çözeceğimi çünkü hata verdiği kodlar sadece sayfa kaynağında görünüyor .s

Firefox'a Web Developer ve XHTML Doğrulayıcı eklentilerden 1-2 tanesini kurun. Hataların nasıl düzeleceği konusunda size yol gösterecektir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.