İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Siteme Giremiyorum

Sinyor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Merhabalar, google aramalarından toplistlerden kullanıcı geliyor fakat bazı arkadaslarım girebiliyor bazıları giremiyorum benim gibi. IP adresim banlanmış olabilir mi acaba ? Bu sorunu hostcum mu düzeltebilir yada benim yapabileceğim bişeyler var mı ? Modeme reset attım ip değişir diye fakat işe yaramadı. Şimdiden teşekkürler..

Swan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Merhabalar.

Hatanın, sitenizin "www" adlı bir subdomain içermemesinden kaynaklandığını düşünüyorum. Öncelikle eklediğiniz toplistleri bir kontrol edin. Genelde üyelikle giriş yapılan sitelerde login olup olamama şeklinde kendini gösterir. Ancak kimi hallerde başınıza gelen durum da görülebiliyor. Yani site " http://site.com " yazınca açılıyor fakat www.site.com şeklinde yazılınca açılmıyor.

Bu eksikliği gidermek için hostçunuzdan yardım alabilir yahut plesk panel sahibiyseniz Home / site.com / Dns Settings kısmından da kendiniz "www" olarak bir subdomain ekleyebilirsiniz.

İyi günler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.