İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Soru Siteme Google Bot uğradı ancak sadece katagorileri indexledi?

muammer66

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar sitem yeni. Domaini dün aldım. Sitemde düzenli olarak özgün içerik paylaştım. Ancak googlebot bugun ugradığında sadece katagorileri indexledi. Acaba yazıları indexlememesinin nedeni nedir?

SaintOne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benimde sayfam da wordpress en başta /tag/ ve /category/ ekledi ama ben , google webmasters a eklemedim kendiliğinden ekledi bunları 2-3 gün sonra diğer yazılar eklendi bide permalink i .html versiyonu var ; ben yapamadım sunucumda ki bi sorundan dolayı ama http://forum.iyinet.com/wordpress/155922-wordpress-kalici-baglanti-ayarlari-resimli.html bu konuda anlatıyo yazıların kalıcı bağlantı ayarını(permalinks) .html versiyonunda yaparsan daha iyi oluyormuş..

muammer66

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kardeş yazıların uzantının sonuna .html olsun mu diyorsun? Öyleyse ben .html yaptım saten?

muammer66

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yapmaya çalışacağım. tşkkrler bi deneyim bakayım acaba hangi php dosyasını editlemeliyim?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.