İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Siteme her ay uygunsuz sitelerden binlerce backlink

yasintekin

Onaylı Üye
Katılım
30 Aralık 2018
Mesajlar
160
Reaction score
54
Konum
İstanbul
Geçen yıl başkasından satın aldığım 6 yıllık forum siteme her ay binlerce uygunsuz siteden link eklendiğini fark ettim. Genellikle linkler direkt link olarak değil de sorgulama linki gibi referans backlink şeklinde eklenmiş. Geçtiğimiz ay fark etmiştim ve Ocak ayına ait 2500 linki Google disavow links sayfasından reddetmeme rağmen şubat ayında da her gün 50-60 link eklenmiş. 10 bine yakın link yine eklenmiş. Bunları reddetsem de yine eklenecek. Sitem bu durumdan dolayı spam mı alıyor acaba? Ne yaparsam yapayım hiti 3-4 bini geçmiyor.
 

KaRNeC

İyinet Üyesi
Katılım
4 Ekim 2002
Mesajlar
2,829
Reaction score
260
Konum
Kahramanmaraş
Google'ın bu saldırıları fark ediyor. Sitede eğer illegal backlink alma gibi çalışmalar yapılmıyorsa, saldırılar sıkıntı çıkarmayacaktır. Bunun için ilk saldırıların olduğu günlerde linkleri toplu olarak reddetmeniz gerekiyor. Link olarak değil, domain olarak eklerseniz her ay reddetme listesini güncellemenize gerek kalmayacaktır.
 

mamut

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Mart 2019
Mesajlar
12
Reaction score
0
Konum
Ankara
Binlerce backlinki reddetmek zor, zaten Google neyin ne olduğunu bildiğini söylüyor reddetme aracında. İnşallah zarar görmezsiniz bu durumdan.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst