İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Siteme oy verir misiniz?

hergunkampanya

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
2007 yılından beri uğraştığım ve artık çocuğum gibi olan hergunkampanya.com ile 2009'un en iyi pazarlama-reklam blogu yarışmasında finale kaldım.
1. Seçilebilmemiz için http://2009.blogodulleri.com/kategori/9 adresinden "Her Gün Kampanya" ya oy verebilirseniz beni çok mutlu edersiniz :)

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
firefox yükle cokiee leri kapat ip adresin static değilse yani sabit ip adresin yoksa modemi resetleyip yada açıp kapayıp sürekli oy at.

myguitar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yapmayın Allah aşkına internet ortamında neler dönüyor hepimiz biliyoruz bu arkadaş üyesi olduğu forumda destek istemiş sadece kul hakkıyla ne alakası var...

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Bi çogumuzun blog sitesi vardır demi.

O zaman herkez oy istesin burda olurmu ? Haksız kazanç elde edıyo sonuçta. Şimdi bi konu açsam sitemin linkini versem reklamlara tıklayın desem sizce etik bir davranış olurmu ?

blink

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Oy verildi.

Bu kategori için oyunu kaydettik; diğer kategorilerde sıra!

Ben diğer siteleride baktım sıralamada gerçektende beğendiğim için oy verdim. Diğer arkadaşlarda körü körüne oy vermek istemiyorlarsa gezip siteleri versinler oylarını veya hiç vermesinler.. Destek istemesi normal arkadaşın..

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
konunun başlığı ne? "Siteme oy verir misiniz?" verirmisiniz sorusunu sormuş verin dememiş."destek olmak için oy verin arkadaşlar lütfen" deseydi söylenen eleştirileri noktasına kadar hakediyor olurdu.

konu yazısındada verebilirseniz mutlu olurum demiş.yine sizlerin insiyatifine bırakmış.Oy verip vermemek böyle demese bile sizlerin elinde.Yerden yere vurmak yerine destek çıkılsa.Çıkmak istemeyenlerde destek çıkabilecek kişiler için açılan bu başlıkta arkadaşı haramzade yerine koymasa hepimiz daha huzurlu hevesli bir forum ortamında yazışıyor olabiliriz.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
E yok birde emredecekti!
Ben bu konunun linkini bu yarışmanın yetkililerine versem, adamlar bu arkadaşı banlar.
Niye? Çünkü etik değil.
Haklılık payı çıkarmaya çalışanları anlayabiliyorum aslında. MSN'imde de adsense reklamlarına tıklamam için mesaj yazıyorlar ve bunun doğru bir davranış olduğu konusunda benide ikna etmeye çalışıyorlar.

blink

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
nefusa sapla samanı birbiriyle karıştırmışsın. murdock çok güzel açıklamış. aslında bi bakıma sende haklısın. hani keşke kategorideki siteleri gezin ve hakediyorsam bana verin deseymiş çok daha etik olurdu ama o kadar da kasmak istememiş normal olarak.

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Zaten bo Blog ödülleri'ni herkez biliyomu biliyo.

İstiyen begenen girer oyunu verir. Ama site sahibinin oy istemesi doğru deil.

blink

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
of bu iyinet hiç değişmemiş. tamam doğru söylüyosunuz şimdi farkına vardım hatamın.

Gur.Kem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
İyinet bu yüzden gelişmiyor işte ..

Adam konu açmış , oy veriyorsan ver , vermiyorsan vermiyorum de bırak git . Adam forumdan soğutulmadan konu tatlıya bağlanırsa , etik olmaz ..

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
E yok birde emredecekti!
Ben bu konunun linkini bu yarışmanın yetkililerine versem, adamlar bu arkadaşı banlar.
Niye? Çünkü etik değil.
Haklılık payı çıkarmaya çalışanları anlayabiliyorum aslında. MSN'imde de adsense reklamlarına tıklamam için mesaj yazıyorlar ve bunun doğru bir davranış olduğu konusunda benide ikna etmeye çalışıyorlar.

adsense reklamlarına yıklayın demekle bunu nasıl bir tutabiliyorsunki?

o zaman şana şöyle söylüyüm.yurt dışındaki vatandaşlarımızın yurt dışındalar diye eurovisionda hadiseye oy atmasıda hiç etik değil.. sonuçta şarkılara Türkiyeden oy verilmiyor çünkü kendi yarışması diye.ama yurtdışındaki Türkler verebiliyor.

veya bir arkadaşınız biryerde yarışmaya katıldı.ona destek olmaya gitmezmisiniz?

seçimlerde amcan belediye başkan adayı oldu.Bütün aileyi topladı hepinizden bana oy vermenizi bekliyorum dedi.budamı etik değil?

problem yokken problem aramayın.. arkadaş rica etmiş bakarsın uygun görürsen verirsin.gayet iyi niyetli bir başlık açmış yok bide verseydi gibi agresif tavırlara gerek yok.biraz insancıl olun takılmayın herşeye.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Çok biliyorsunuz!
Yarışmayı düzenleyen siz olsaydınız görürdüm o zaman sizi.

PieRLuGi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende 3 site ile blog ödüllerine katılıyorum, msn'de arkadaşlarımdan rica ederim ama ilk defa bir forumda görüyorum.
Sonra iyinet hiç gelişmemiş, vs..vs..
Başka bi webmaster forumunda bu konuyu açmaya yusuf edersiniz, şimdi burada nefusa'ya laf yapmaya çalışıyorsunuz..

Yanlış yapıyorsunuz ve hala üstüne üstünede haklı gözükme çabasındasınız...

+1907 NeFuSa

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.