İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Siteme Rss özelliği kazandırmak.

olkunmustafa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Wordpress siteme Rss özelliği kazandırmak istiyorum.Yani siteye rss butonu koymak değil, o butona tıklanınca bu beslemeye abone ol gibi birşeyler çıkıyor.Yani wordpress sitelerimize nasıl Rss özelliği ekleriz ???

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
arkadaş ücret talep ederse ben hayrına yapabilirim.

olkunmustafa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bana balık vermenizi istemiyorum bana çiğköfte ısmarlayın :p
Şaka bir yana [MENTION=15424]erkanpolat[/MENTION] wordpress de bu ve bunun gibi konuları iyi biliyosan biraz piyasa araştırması yap kaliteli düzgün siteler yaparak para kazan.Wordpress ve joomla ile yaptığım siteleri pazarlayarak site başı 800-1000 tl paralar kazanabilyorum.Benden alacağın 20 lira seni ne öldürür ne diriltir.
[MENTION=18675]depresan[/MENTION] eğer yardımcı olacaksanız burdan destek olun ki herkes faydalansın kanımca.Ben eninde sonunda bir çaresini bulacağım herşeyin bir cevabı mutlaka bulunur ama en kısa yoldan burdan tartışalım konuşalım herkes mutlu olsun :)

erkanpolat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kardeş ben yukardaki mesajımda senden bir para talep ettim mi ? iyilik yaramıyor be ekle bunun gibi konularında yardımcı olurum dedim.üstelik o mesajımıda telefonda internette gezinirken gördümde girdim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.