İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Siteme Ulaşım Sorunu.

indirgali

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Merhabalar kolay gelsin tüm arkadaşlarıma..Arkadaşlar bir hosting firması ile çalışmaktaydım. Aynı hosting firmasında farklı bir sunucuya taşıdık sitemi ( 1 ay 7 gün yeni yerinde kaldi). Dnslerde hep sorun vardı. Host-tracker gibi siteler not found hatası veriyordu dns sorgularında.. Ve genel olarak hitim 3 ile 5 k arasındaydı. Her ne olduysa son 3 günde hitim 200 ze düştü birden.. Pazar günleri 5 k geçmesi gayet normaldi. Gecmemeside gayet şaşırtıcı olurdu siteme ve hitim 300 de kaldi.

Simdi ise siteme otomatik DNS İle giremiyorum. Fakat elle dns verince girebiliyorum.. Bu aralar bu sorunu yaşayan arkadaşlar varmi?. Kendi sitelerine elle dns vermeden giremeyenler?

CSManager.NET

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
bizimde makinalar taşındı sorun 2-3 günde halloldu sizinki uzun sürmüş hosting sağlayıcısıyla konuş bu durumu ve sayyac kullanıyorsanız hatalı sayıyor sayyac

indirgali

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşım 3 tane sayyac kullanmaktayım ayni..

Sitemin adresi budur.. Amerika kaynaklı hostingim.. Acaba türkiye lokasyon mu baksam.

CSManager.NET

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
evet baya bir düşmüş hitlerin. demekki millet giremiyor bilemiyorum valla sorun uzun süredir böyle devam ediyorsa ya hostingle konuş yada firma değiştir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5