Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar merhaba bir site adlım kurdum ama bu diğer sitelerim gibi googleda cıkmıyor sebebi nedir sizce yardımcı olursanız sevinirim www.demirdokumservisitr.com
arkadaşlar merhaba bir site adlım kurdum ama bu diğer sitelerim gibi googleda cıkmıyor sebebi nedir sizce yardımcı olursanız sevinirim www.demirdokumservisitr.com
[MENTION=78162]ozanymk[/MENTION] siteniz Google tarafından indeks almış durumunda ama sıkıntılı bir durumunuz söz konusu.
Tag, Sayfa Başlıkları ve içerikleriniz aynı anahtar kelime içeriğine sahip, bugün 1/2 ziyaretçi kazanabilirsiniz ama ilerleyen zamanlarda başınızın ağrıyacağı kesin.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.