İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitemin Ana Konusu Googlede Neden Silindi?

jöleli kedi

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Aralık 2010
Mesajlar
18
Reaction score
0
Konum
Yüksekova
www.manidarsozler.com sitem var googlede manidar sözler yazdığımda sitem hep 3. 4. sıralarda gelirdi.. ama şimdi hiç gözükmüyor bile.. hani önce banlandığını düşündüm ama başka şeyler aradığımda çoğu sözcüklerde sitem ilk sayfada çıkıyor.. ki şimdi bile ziyaretçilemin yüzde doksanı googleden geliyor.. yani banlanmış olsa bütün sayfalar banlanırdı.. bunun nedeni ne acaba yardımcı olursanız memnun olurum...


Msn: [email protected]
 

PauLShark

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Aralık 2010
Mesajlar
1,676
Reaction score
51
Konum
Ankara
Size en alakalı sonuçları gösterebilmek için, zaten görüntülenmekte olan 135 sonuca çok fazla benzeyen bazı girişleri atladık. İsterseniz, aramanızı atladığımız sonuçları içerecek şekilde yeniden yapabilirsiniz.

Siten genellikle diğer sitelerle aynı içerik taşıdığından google tarafından önemsiz olarak belirlenmiş. Sitende Description / Keyword meta tagların yok buda 2. sorun.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst