1 aya kadar 20k hit alıyordum sitemden ( ortalama 3-4 aydır açık ve pr4 ) 1 ay önce host problemleri yaşadım 3-4 gün site kapalı kaldı ve anasayfanın index'i silindi hitler aşırı azaldı, daha sonra anasayfanın index tekrar geldi yavaş yavaş site toparlanmaya 5-6k daha sonra 10k hit almaya başladı son hafta 15 k hit almaya başladım ( bu arada 5-6 host değiştirdim ) ve tam site tekrar düzene giriyor derken, dün hit aldığım bütün kelimelerde 4. 5. sayfalarda çıkmaya başladım hit aldığım kelimeler bunlar :
bugün ise anasayfanın index'inin silindiğini görüyorum, google'dan 1000 hit falan almışım www olmadan site adresi ve alt sayfalardan hit almışım ( bu arada yeni 1 kaç sayfada indexlenmiş son 2-3 gün içinde.) ...
Sizce sandbox'amı girdim, banlanma belirtilerimi bu, son 1 ayda 5-6 host değiştirdiğim için google sorunmu çıkartıyor yoksa başka bir problem mi var ?
Ne olduğu hakkında fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum
teşekkürler..
bugün ise anasayfanın index'inin silindiğini görüyorum, google'dan 1000 hit falan almışım www olmadan site adresi ve alt sayfalardan hit almışım ( bu arada yeni 1 kaç sayfada indexlenmiş son 2-3 gün içinde.) ...
Sizce sandbox'amı girdim, banlanma belirtilerimi bu, son 1 ayda 5-6 host değiştirdiğim için google sorunmu çıkartıyor yoksa başka bir problem mi var ?
Ne olduğu hakkında fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum
teşekkürler..