Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Sitemin hitleri resmen sıfırlandı.. :(

crazykral

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
12
Sitemin google indeksi 56k civarında. Yükselmeye de devam ediyor konu ekledikçe. Ama sitemin hiti acayip derecede düştü. Aylık tekil 45k civarında iken şu anda 1,5k ya kadar düştü. Ne yapmam gerektiğini inanın bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Sitemin sandbox a girdiğini düşünmeye başladım. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

samanpan

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
76
imzandaki site mi

vatana_sevdali

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
0
benim sitemde komik videolarda 4. sayfaya geldiydi şimdi tamamen kayboldu benimkinede bakarmısınız sanboxtamı

ozgurruh

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
441
arada bir dalgalanma oluyor sitelerde onun gibi mi yoksa devamlı bir olay mı?

crazykral

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
12
Sandbox olayı da yoksa dalgalanma mı diyelim bunun adına peki? Birde ne kadar zamanda düzelir bu sorun? Geri eski yerime gelir miyim?

ozgurruh

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
441
Şimdi googlenin yeni algoritması ile çoğu sitede dalgalanmalar oluyor bunları duyuyoruz biliyoruz. Sizler gerektiği gibi özgünlük içerisinde devam ettiğiniz sürece yerinizi geri alırsınız umarım. Bu algoritamada bakalım tam tamına ne zaman oturacak bilmiyorum

karakral02

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
bazen siteye seo kurulumu, seo sürüm yükseltme , soyu kaldırıp tekrar kurma veya seo forum url lerinde oynama googledeki sizin sitenizin indexlenmiş konularına tıklayanların sitenize ulaşmamasına neden oluyor sunucu değişimi de etki eder ayrıca dalgalanma ile bu kadar aşırı düşüş yaşanmamalı diye düşünüyorum tabiki istisnası şu sizin üye çeken konularınız 3-5 taneyse o başka

crazykral

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
12
tema değiştirmiştim kısa süre önce. Temanın title,keyword v.s farklı. Şimdi orjinal premium tema kullanıyorum. inş. düzelir kısa sürede.

corapciniz

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
10
Arkadaşlar google web master tools kullanmanızı tavsiye ederim. Sitelerinizi ekleyerek çeşitli takip ve analiz yaptırabiliyorsunuz. Sonuçlara göre hareket ederseniz daha iyi sonuçlar alırsınız.