İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Soru Sitemin sorunu ne?

Ali Bayram

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Ağustos 2013
Mesajlar
10
Reaction score
0
Merhaba arkadaslar,

Site analizi yaptigimda sitemin dili turkce gozukuyor. Ama sitem ingilizce. icerikler cogusu ozgun olmasina ragmen her gun google-dan gelen ziyaretci sayisi en fazla 10-15. Nasil boyle ola biliyor anlayamiyorum. Bu tur konularda uzman olan arkadaslar lutfen tavsiylereinizi aliyim.

Sitemin ismi: www.politicalanalysis.info

Onceden teshekkürler.
 

serkantkar

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Temmuz 2012
Mesajlar
977
Reaction score
7
Konum
Sammamish, WA, US
Site analizini nereden yapiyorsunuz?

Bu arada ayni icerikleri baska sitelerde de gorebiliyorum. Mesela bir tanesi Anadolu Ajansindan geliyor. Ozgun derken?
 

Ali Bayram

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Ağustos 2013
Mesajlar
10
Reaction score
0
bir cok yerde yapiyordum, mesela wmaraci.com-da. siteye /tr uzantisi da kurmustuk, simdi onu sildikten sonra ingilizce gozukmeye basladi tekrar. Evet son zamanlar bazilarini alinti yapiyorum, cunki artik motivasyonum kalmadi. Ama daha onceki makalelerin hepsi kendime ve ya arkadaslarima ait. Ozgun makalelere bazi gunler bir kisi bile bakmadigi icin motivasyonum sifira indi. :) gunluk google-dan 10-15 kisinin ziyaret etmesi sizce normal mi? makalelerin en az 70-80 tanesi ozgun
 

serkantkar

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Temmuz 2012
Mesajlar
977
Reaction score
7
Konum
Sammamish, WA, US
Site icinde yuksek sayida kopya icerik bulunmasi sitenin toplam performanisini etkiler. Orijinal makale sayisi ayni oldugu halde %90'i orijinal bir sitenin performansi ile %90'i kopya bir sitenin performansi arasinda mutlaka fark olacaktir. Eger kopya icerik orani cok yuksekse bunu dusurmek yardimci olabilir.

Bunun yaninda siteye neden ziyaretci gelmiyor diye sorarken bu konulara talep ne kadar diye de dusunmek lazim. Bakin bugun Twitter adinda "cagin mucizesi" bir arac var. Twitter bireysel bakildiginda uc bes lak luk yapilip ozlu sozler soylenip ona buna satasilabilecek bir platform olarak gorulebilir ancak 50bin feetten baktiginizda dunyadaki toplumlarin butenlesik bilincini dinamik ve anlik olarak resmeder. Twitter hala bedavayken (!) yayin yaptiginiz konular ne yogunlukta konusuluyor sorgulatin. Ilginc sonuclar cikacagina eminim.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst