İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitemiz İçin 0 Bedelli Sermayedarlar Aranıyor

prototip_s87

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Şubat 2011
Mesajlar
58
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar.

Beni burada genelde İş Verenler kısmında naçizane moderatör ilanı verirken görmüşsünüzdür :D

İşletmekte olduğumuz yaklaşık 7 aylık bir sitemiz var. Sermayedarlardan oluşan değişik kademelerde 7 kişilik ekibimiz, yaklaşık 1500 lira civarında da nakdi sermayemiz mevcut.

Sitemizi ciddi anlamda atılım yapan, kar odaklı, fevkalade prestijli bir noktaya getirme amacındayız. Lakin mevcut ekibimizin gerek proje, gerekse teknik açıdan yetersizlikleri söz konusu. Bu eksiklikleri tamamlamak takdiriniz üzere moderatörle ya da başkaca ''sen söyle ben yapayım!'' mantığında olan kişilerle mümkün değil.

Mevcut sermayedarlarımızla yeni sermayedarlarımızın tecrübeleri ve sitenin sahiplerinden biri olmanın vereceği motivasyonla bütünleşerek başarıya ulaşacağımızı düşünüyoruz.

Bu bağlamda sizlere teklifimiz; sitemize 0 sermaye bedeliyle yani bedava ortak olmanızdır. Aramıza katıldığınız andan itibaren sitemizin full yetkili adminlerinden biri olacak, site üzerinde her bir sermayedarın ne kadar payı varsa o kadar payınız olacaktır.

Herşeyden önce ekip olarak verilecek emeğe ve harcanacak zamana paha biçilemez. Kimse gibi sizlerin de boşa kürek çekmek istemeyeceğini biliriz. Karşılıklı güven ve samimiyet esasına dayanan bir iletişim her zaman önceliğimizdir. Bizim buradaki beyanatlarımız teminatımızdır.

Sitemizin kendine has bir yönetim anlayışı, vBulletin lisansı, KebirHost'tan aldığı host ve domain hizmeti ile lisanslı teması bulunmaktadır.

Düşünen arkadaşlarla bir an önce iletişime geçmek isterim.

Görüşmek üzere...
 

Efendy

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Şubat 2008
Mesajlar
81
Reaction score
0
Ne gibi ortaklık düşünüyorsanız yani yapmamızı istediğiniz şeyler nedir pm alabilir miyim?
 

prototip_s87

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Şubat 2011
Mesajlar
58
Reaction score
0
Sitemiz için 4 yeni sermayedar ile anlaşılmış olup, başlığımız amacına ziyadesiyle ulaşmıştır.

Sitemizin yeni ihtiyaçları belirdikçe başlıklar açılmaya devam edecektir.

Bu süreçte ilgi gösteren tüm arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.

Saygı ve sevgilerimle...
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst