Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar benim site acilirken once arka ekran geliyor sonra biraz bekleyip siteyi tamamen aciyor ve bu bekleme biraz suruyor sizce neden olabilir bi fikri olan varmi? site www.start-hier.com
google reklamları 2 tane büyük sütun onlar biraz açılmayı yavaşlatır. iframe ile eklediğin bölüm varsa o bölümler yavaşlatır. Resimlerin boyutlarını göremedim dışardan gösteriyorsun fakat boyutları büyükse onlarda yavaşlatır. Sitenin kodları çok uzun. Kodların uzun olmasıda yavaşlatır. Gereksiz yerleri biraz kısaltsan hiç fena olmaz. Kesin budur veya değildir diye yazmadım. Olabilecek şeyleri yazdım.
google reklamları 2 tane büyük sütun onlar biraz açılmayı yavaşlatır. iframe ile eklediğin bölüm varsa o bölümler yavaşlatır. Resimlerin boyutlarını göremedim dışardan gösteriyorsun fakat boyutları büyükse onlarda yavaşlatır. Sitenin kodları çok uzun. Kodların uzun olmasıda yavaşlatır. Gereksiz yerleri biraz kısaltsan hiç fena olmaz. Kesin budur veya değildir diye yazmadım. Olabilecek şeyleri yazdım.
benim sitede de aynı sorun vardı, firefoxla parça parça açılıyor ama explorer da önce arka taraf mavi ekran çıkıyor sonra site geç açılıyodu, bu yüzden bir çok toplistin bannerını kaldırdım, şimdi daha iyi! kısacası reklamları azalt!
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5