İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Siteniz için Kaliteli Flash Slaytlar Hazırlayın

C

cehennet

Misafir
TANITIM : Flash Slide Show Maker Professional sitemizde de bulunan ücretsiz Flash Slide Show Maker programının daha gelişmiş ve ücretli sürümüdür. Flash Slide Show Maker Professional , SWF biçimli slayt gösterileri şeklinde albümler yapmanızı sağlar. Elinizde bulunan resimlerle istediğiniz şekilde albüm yapabilirsiniz. Ayrıca web sitenizde ve arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz.

Programın en iyi özelliği ise yaptığınız slayt şovlarınızın kapladığı boyutu web sitenizde yayınlanabilecek kadar küçültmesidir. Gösteriyi izleyenler uzun süre yüklenmesini beklemek zorunda kalmayacaklar.

slidemakermk2.jpg
 

briselies

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Şubat 2008
Mesajlar
16
Reaction score
0
shothink glanda da çok güzel kardeş, hem banner yapımında, hem slaytlar konusunda bence gayet başarılı. Sizin tek yapmanız gerekecek şey, fikir üretip, daha ne yapabilirim? diye düşünmektir. tşkler.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst