İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitenize AYLIK 30.000 Tekil Hit Garantisi

zafersword

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sitenize AYLIK 30.000 Tekil Hit Garantisi
1. permalink
Arkadaşlar sitemin aylık 30.000 civarı tekil hiti var sitenizi iframe olarak reklamını alırım yani siteme giren doğrudan sitenize girmiş olacak Fiyat : 30TL Gerçektende çok karlı bir iş yapmış olacaksınız siteniz birden değil yavaş yavaş zirveye oturacaktır. günlük düzenli hit sayınız olacak. Bakın Arkadaşlar sitemin aylık 30.000 hiti var gelin reklam verin demiyorum . Sitemin aylık 30.000 tekil hiti var benim siteme girenler farkında olmadan doğrudan sizinde sitenize girsinler diyorum. BU FIRSAT KAÇMAZ Bir siteye reklam verirsiniz 10k hiti olan siteden sitenize belkide sadece 300 kişi girer belki daha daha az kişi girer ki herkez artık internet reklamlarından sıkılır oldu insanlar reklam dolu bir web sitesi gördükleri zaman hiç gezmeden geri çıktıkları oluyor ben size diyorumki gelin reklamınızı verin sitemize giren sitenize girsin anlaşılmıyacak bişey yok açık ve net bir şekilde söylüyorum hitimiz neyse hitiniz o olacaktır daha ne istersiniz? Bizimle beraber yükselin google'da en ön sıralara yavaş yavaş sağlam adımlarla çıkın ve zirveye yerleşin bu düşündüğünüzden dahada kolay olabilir önemli olan sizin sitenizen giren sayısıdır yüksek hitli sitede reklam vermek size okadarda fayda getirmiyeceği gibi paranızın boşa gitmeside cabası neden bu tür oyunlara gelesinizki. Bir siteye neden reklam veririsiniz tabiki sizin sitenize girmeleri gezmeleri ve tekil hitinizin artması için. peki ben neyden bbahs ediyorum siteme 30.000 kişi yada daha üstü geliyorsa senin sitenede gelecek daha ne istersiniz benim sitemde nekadar kalırsa sizin sitenizdede okadar kalacak demektir benim sitem nekadar yükselirse sizin sitenizde belki kat kat daha fazla yükselecektir her saniye başka sitelerde verdiğiniz reklamınız tıklanmıya bilir yada gözden kaça bilir peki ne olacak verdiğiniz para yanınıza kar bile kalmıyacak açtığınız konulardan kimsenin haberi olmayacak reklam verdiğiniz kişi aldığı para ile yanına kar kalacak tek başına ve çok para ile çok zarara giren yine siz olacaksınız. bir düşünsenize okadar para vermişsiniz ve sitenize kimse girmemiş yada beklenenin çok altında kişi girmiş nediye bilirsinizki site sahibi ben reklamını verdim ama tıklanmamış diyecek neyi legalpara edebilirsinizki bir bakarsınız reklam gününüz dolmuş ve benim size sunduğum 30.000 tekilden daha az kişi sitenize girmiş yada girmemiş peki ne yapacaksınız bukezde başka bir siteye reklam vererek sitenizi ve paranızı yokmu edeceksiniz. amacınız ne reklam vererek sitenizin hitinimi artırmak hiç sanmıyorum bir iframe reklam kadar tekil hit getirecek bir sistem......

Filmyuvası

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tamam hit gelirde 30.000 kişi toplam 1 ayda giriyorsa ortalam günlük 1000 kişi girer senin siteye. Bu rakam istediğiniz fiyata göre çok. Ayrıca gelen hit referer olacaktır. Organik değildir. Google dan gelmiyor sonuçta.

zafersword

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
neyaptın kardeşim tabiki google üzerinden geliyor. nerden biliyorsun nerden geldiğini

zafersword

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sonuçta bana gelen google üzerinden geliyor bot benim sitemden senin sitene atlıyor amacımda bu işde yeni siteler için kaçınılmaz fırsat aylarca google botları beklemene gerek kalmıyor ben siteme gelenleri sitenize gönderiyorum sadece bot geğil tabikide ziyaretçide geliyor ama sitenize girdiğinden haberdar olmuyor ve sitemde kaç saniye kalırsa sitenizde okadar kalmış oluyor. amaç tekil hiti artırmak

opskn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Nasıl bir gösterim olacak? Gizli mi yoksa açık mı?

Asuha

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
zafersword webmastersitesi doğru mudur? ordan mesaj atacagım cevap verir misin sen misin değil misin merak ettim ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.