İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitenize-Forumunuza-Blogunuza Milyonlarca Hit !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hoax

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1

Sitenize Hitmi Kazanmak İstiyorsunuz ?

Degerli web site sahipleri, bir web sitesi için en önemli unsurlardan biri ziyaretçi sayisinin ve hitinin yüksek olmasidir. Bir web sitesi ne kadar çok kisi tarafindan ziyaret edilirse trafigi yükselir, degeri ve popülaritesi o kadar artmis olur. Bu amaçla bizde AlexaTrafik.Com olarak siz degerli web site sahipleri için çok farkli bir uygulama ile web sitenize gerçek ve garantili ziyaretçi/trafik hizmeti sunmayi amaçlamaktayiz.

Hit Sayınızı Arttırmak İçin Kullanabileceğiniz Paketlerimiz:

Ekonomik Paket :10.000 Tekil Hit ! = 20 TL
Süper Paket :22.000 Tekil Hit ! = 40 TL
Mega Süper Paket :50.000 Tekil Hit ! = 60 TL
Mega Gold Paket :150.000 Tekil Hit ! =100 TL

Bu Paketler Dışında Paketler için Lütfen Benimle İletişime Geçin..

Ödemeleri PayPal ve EFT-Havale üstünden yapabilirsiniz.Ödemeyi yaptıktan sonra lütfen iletişim formunu doldurmayı unutmayınız.
Daha detaylı ve geniş bilgi için : AlexaTrafik.com
İletişim için : [email protected]

Referanslarımız sitede mevcuttur.

ykkazanc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ben bu sitelerin sitelere bir değer kattığına inanmıyorum....

cilginsolist

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Tekrar ayni konuyu acmissiniz report ediyorum simdi bir önceki konunuzda kilitlenmis ceza alacaginiz söylenmis ama umursamiyorsunuz galiba

hoax

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Tekrar ayni konuyu acmissiniz report ediyorum simdi bir önceki konunuzda kilitlenmis ceza alacaginiz söylenmis ama umursamiyorsunuz galiba

kilitlemişken banlayın toptan rahatlayalım.forumda en basit üyeler bile ahkam kesiyor.
gecenlerde cocugun biri benim yaptıgım işi yapıosun ben senin konunu kapatıcam dedi kapattırdı.
Üyeliğim silinsin mümkünse.

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100

Sadece uyarı yapmak için mesaj yazmakta yasak forum kurallarında, bilginize üstadım. Bunun için report butonunu kullanmanız yeterlidir ;)

kilitlemişken banlayın toptan rahatlayalım.forumda en basit üyeler bile ahkam kesiyor.
gecenlerde cocugun biri benim yaptıgım işi yapıosun ben senin konunu kapatıcam dedi kapattırdı.
Üyeliğim silinsin mümkünse.

Konu kapandıysa elbet vardır Yöneticilerimizin bir bildiği, sebepsiz yere şikayet edenlere taviz verilen bir platform değil burası.

abuz89

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
aynı konular açmayınız sürekli.
iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5