İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitenize nasıl hit kazandırırsınız ?

  • Konbuyu başlatan halilarici
  • Başlangıç tarihi
H

halilarici

Misafir
Şimdiki konumuz Hit.Yani sitenize gelen ziyaretçi sayısı.Bir site için hit çok önemlidir.Ve kazanmak kolay değildir.Benim size anlatacağım konu sayesinde biraz daha fazla hit sağlayabilirsiniz.

İlk olarak özgün içeriğe önem vermeliyiz.Google ve ziyaretçi içeriğin özgün olmasına dikkat eder.Kopyala yapıştır olan içerik her yerde olacağı için ziyaretçi aynı bilgilerden sıkılıp sizin sitenize girecektir.Google’dada yükselmenize çok büyük pay sağlayacaktır.
Hit kazandırma siteleri.Bu siteler size sahte hit(Değersiz hiç bir işe yaramayan hit) sağlar.Eksi yanlarıda vardır.Tercih edilmez.Ama siz bilirsiniz.Kendinizi kandırmaktan başka bir işe yaramaz.
Sitenizde arada yarışmalar düzenleyin.İnternetteki herkes ücretsiz şeylere bayılır.Özellikle facebook sayfalarına & alan adlarına & hostlara.Yaptığınız yarışmalar sırasında size gelecek olan çalışmalar size çok şey kazandıracaktır.Ayrıca hitleriniz çoğalacaktır.Sitenizde iletişim forumu varsa ve uzun bir başvuru forumu hazırlarsanız o süre içersinde ziyaretçi sitede kalacağı için alexanızda yükselecektir.
Fake Hit Yaratıcıları.Bunlar aleksa değerinizi 2-3 kere tekrarlarsanız günde en az 5k yükseliyor.
Tasarımınızı güzelleştirin.Gereksiz resimleri silin.Dikkat çekici resimler koyun.Bu sayede girmekle kalmayıp arkadaşlarına önerecekler ve sürekli sizde duracaklardır.Sitenize fazla yüklenmeyin yinede sitenin geç açılmasıyla ziyaretçileriniz kaçabilir.

Evet şimdilik bu kadar.Bir dahaki yazıda görüşmek dileğiyle esen kalın.

Kaynak ve daha fazlası:Halil Arıcı'dan Taneler | Sitenize nasıl hit kazandırabilirsiniz ?
 

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Katılım
2 Şubat 2011
Mesajlar
2,295
Reaction score
70
Konum
İstanbul
Özgün içerik, özgün içerik diyoruz ama her özgün içerik hit getirecek diye bir kural yok. Biraz da özgün olduğunuz kadar, dikkat çekicek konularda yazmanız gerekiyor. Yoksa google 3-5 kere search edilmiş bir şeyi özgün olarak yazmanız size birşey kazandırmaz. Bu söylediklerim, elbette ilk olmayın değil ama sizden sonra birilerinin yazabileceği en azından search edeceği konular olsun ki kaliteniz o oranda artsın.
 

HePBiZ

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Haziran 2010
Mesajlar
0
Reaction score
1
Eskisi gibi banner reklamlar pek rabet görmüyor. O yüzden reklamdan önce link değişimi biraz daha mantıklı.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst