İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitenize oyun koyarak para kazanın

GGSY

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Ekim 2011
Mesajlar
4
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar,

Ben Yusuf... Almanya'da Goodgame Studios firmasında Türkiye müdürü olarak çalışıyorum. Şirketimizin webmasterler ile kazanç paylaşımına dayalı bir partnerlik servisi var. Oyunlarımızı sitenize ekleyerek elde edilecek olan gelirden pay alma yoluyla sitenizin kazancını arttırabilirsiniz. Sadece bu kadar mı? Hayır...

Biliyorsunuz her ne kadar Reklam siteler için çok önemli gelir kaynakları olsada ziyaretçileriniz çoğu zaman reklam görmek istemezler. Elde ettiğimiz verilere ve tecrübelerimize göre sitelere gömülmüş oyunlar üzerinden yapılacak bir kazanç paylaşımı site ziyaretçilerini sıkmıyor hatta bir farklılık olarak gördükleri için ilgilerini dahi çekiyor.

Bunun haricinde oyunlarımız için sitenizde ayrı bir sayfa açarak ziyaretçilerinizin oyun oynama ihtiyacını sitenizden karşılayıp bu arada para kazanabilirsiniz.


Tüm sorularınızı bana buradan sorabilirsiniz.

Saygılarımla

Yusuf

Goodgame Studios Hamburg
 

GGSY

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Ekim 2011
Mesajlar
4
Reaction score
0
Merhaba,
Ödeme oyunu oynayan sahislarin satin aldigi oyun parasi üzerinden belli bir yüzde ile yapilir. Bu yüzde ilgi ve alakaniz olmasi halinde mail yolu ile size sakli kalmak sartiyla verilir. Ödeme icin Paypal hesabina gereksinim vardir. Ödeme ayliktir. 45 günde 1 ödeme yapilir, minimum ödeme 50 USD tutarindadir. Tecrübelerimize göre ödeme yapan oyuncular 5-20 USD arasi harcamaktadirlar. Bazi ülkelerde fazla bazi ülkelerde az... Bu miktarin beli bir kismi daha önceden belirttigim gibi hesabiniza yatar.
Saygilarimla.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst