F
fenerli
Misafir
Bazı arkadaşlar iyi.net reklam ağına katılmak gibi algılamış( yada ben yanlış anladım) , sunulan hizmet ise bu değil, size reklam ödeme ve reklam yayınlanma istatistiklerinin bir arada yürütüldüğü bir hizmeti önermiş, örnek olarak orta seviyede bir shared hostinge sahipseniz ve %90 da sitenizde sql sorgusuda çalışıyordur, anlık olarak ortalama 100 kişiye ulaştığınızda size host sağlayan firma büyük ihtimalle size cpu kullanımınızla ilgili kısıtlamalar yapmak ister, siz bir de reklam için de bir sistem kullandığınız da cpu kullanım yüzdeniz daha da artacaktır.
Bu gibi durumlarda ücretli olarak bir reklam server hizmeti sunanlardan yararlanılır, yurt dışında yıllardır bu yapılmakta.
iyinetadmin in merak ettiği konuya gelince, reklam başlığı altında reklam alanını kiraya verenlerin profiline baktığımda buna katılımın 3,4 kişi ancak olacağını düşünüyorum.
Bu gibi durumlarda ücretli olarak bir reklam server hizmeti sunanlardan yararlanılır, yurt dışında yıllardır bu yapılmakta.
iyinetadmin in merak ettiği konuya gelince, reklam başlığı altında reklam alanını kiraya verenlerin profiline baktığımda buna katılımın 3,4 kişi ancak olacağını düşünüyorum.