Sticks, burdavar da ne yapmak istediğimi anlamış olmana sevindim. İşin başında olduğumuz için elbette aksaklıklarımız var. Unutma ki, her büyük yolculuklar küçük adımlarla başlamıştır. Olumlu eleştiri ve katkılarından her zaman memnuniyet duyarım. Çalışmalarımda yarını değil, 10 yıl sonrasını düşünerek hareket ediyorum. Bugün yalnızım. Kısa süre sonra çok iyi bir ekiple bu işe devam edeceğim.
Şunu iyi biliyorum ki, bu günler birşekilde yaşanak. Bu gün sen olumlu eleştirilerde bulundun, başkası daha farklı, hatta negatif düşüncelere de sahip olabilir.
Sunduğum hizmetten isteyen yararlanabilir. Karşılığında kimseden menfaat beklemeden bir hizmet sunuyorum, bu bugün böyle, kısmet olur da devam ettirebilirsem, bundan sonra da böyle olacak. Ücret karşılığ yapsam serzeniş ve şikayetler haklı olabilir diyeceğim. Kaldı ki, sunduğum hizmet karşılığında "sitenize linkimizi eklerseniz" gibi talebim bile yok. Tamamen iyiniyetle herşey.
Reklamın türü ve kalitesi herzman tartışılabilir. Etkisi hiçbir şekilde küçümsenmemelidir. En kötü reklam bile hiç olmayanından evladır.
Site değerlendirmelerimiz, altına eklediğimiz notlarda da belirttiğimiz gibi şahsi görüşümüzdür. Farklı düşünen herkese saygımız var. Eğri veya doğru; bir yorum oratya koyuyoruz, bunu paylaşıyoruz, kimseyi kandırma teşebbüsümüz yok.
Siteyi ilk yayına verdiğim gün 1 ziyaretçi girmişti. O da tanıdık biriydi.
Bu gün 150 - 200 civarında ziyaretçisi var, aradan sadece 15 gün geçti.
Gidişattan ben memnunum.
Burdavar.com vasıtasıyla seni de tanıdığıma memnun oldum. Selam ve sevgiler yolluyorum.
Çalışmalarında başarılar diler.