İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitenizin Başarısı Bilginize Değil İlginize Bağlıdır !

SebastiHan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
87
Uzun uzun araştırıp , inceleyip , danışıp biraz da kaşınıp karar verdiniz ve web sitesi kurdunuz. Hem de şöyle iyi bir web sitesi kurdunuz. Siteyi kurmak zor değildi, lakin siteyi arama motorlarında yükseltmek oldukça zor gelmeye başladı.

Arama motorlarında sitenizi daha iyi duruma getirmek için çok araştırmalar yaptınız ve epey bir bilgi sahibi oldunuz ama yinede istediğiniz başarıyı yakalayamadınız değil mi ? Normal , şaşırmanıza gerek yok çünkü bu yolla yükselmek olmaz.

Peki arama motorlarında yükselmek için ne yapmam gerekir ?

Arama motorlarında yükselmek için bilgiden önce ciddi bir ilgi gerekmektedir. Şu ana kadar öğrendiğiniz bilgiler size yeter de artar bile. "Google", "Yandeks" ve diğer arama motorlarında yükselmenin tek bir formülü vardır o da:

İlgi, ilgi , ilgi...

Bu tespitime karşı çıkanlar olacaktır. Varsın karşı çıksınlar, umurumda değil. Ben kendimden çok emin olarak bu tespiti yapıyorum. Yılların tecrübesi bu yazdıklarım içerisinde ifade edildi.

Her gün web sitenizle yarım saat ilgilenin , ziyaretçilerinize bu vakti ayırmanız yeterli olacaktır. Zamanla öyle bir yükseliyorsunuz ki buna siz de şaşırıyorsunuz. Deneyin ve görün.

0
Onaylı Üye
Reaction score
18
Bu tespitine katılıyorum.
Çok sayıda internet sitem var ve ilgilenemediklerim hep çöp, ilgilenebildiklerim de hit oldu.

Salim Kurtoğlu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
günlük istikrarlı bir şekilde girilecek bir yazı ve sosyal medyalarda paylaşım yaparsan kesinlikle sonuç alırsın ama biraz sabır :D

similarweb

0
Onaylı Üye
Reaction score
8
Sitenizin gelişimini bizim site üzerinden takip edebilirsiniz. similarweb araçları bu konuda en iyisi.

sudenazz

0
Onaylı Üye
Reaction score
30
Uzun uzun araştırıp , inceleyip , danışıp biraz da kaşınıp karar verdiniz ve web sitesi kurdunuz. Hem de şöyle iyi bir web sitesi kurdunuz. Siteyi kurmak zor değildi, lakin siteyi arama motorlarında yükseltmek oldukça zor gelmeye başladı.

Arama motorlarında sitenizi daha iyi duruma getirmek için çok araştırmalar yaptınız ve epey bir bilgi sahibi oldunuz ama yinede istediğiniz başarıyı yakalayamadınız değil mi ? Normal , şaşırmanıza gerek yok çünkü bu yolla yükselmek olmaz.

Arama motorlarında yükselmek için bilgiden önce ciddi bir ilgi gerekmektedir. Şu ana kadar öğrendiğiniz bilgiler size yeter de artar bile. "Google", "Yandeks" ve diğer arama motorlarında yükselmenin tek bir formülü vardır o da:

İlgi, ilgi , ilgi...

Bu tespitime karşı çıkanlar olacaktır. Varsın karşı çıksınlar, umurumda değil. Ben kendimden çok emin olarak bu tespiti yapıyorum. Yılların tecrübesi bu yazdıklarım içerisinde ifade edildi.

Her gün web sitenizle yarım saat ilgilenin , ziyaretçilerinize bu vakti ayırmanız yeterli olacaktır. Zamanla öyle bir yükseliyorsunuz ki buna siz de şaşırıyorsunuz. Deneyin ve görün.

Tek kelime ile harika bir tespit. işi çok uzatıp anlatmaya gerek yok. Gerçekten de işin özü budur.

Pire-Ferhat

0
Onaylı Üye
Reaction score
21

İlgi, ilgi , ilgi...

Tespitiniz çok isabetli olmuş, eklemek istediğim bir husus var sadece, samimi olmak gerekiyor, ilk hedef para kazanmak olmamalı, yoksa istenilen başarı yakalanamayabilir. Acizane fikrim.

iyikampanya

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
42
Tavsiye vermek ne kadar doğru olur bilemem ama şu aktüel ürün sitelerinden kesinlikle açmayın. TBM değerleri 2 kuruşlara kadar düşüyor ya. A101, Bim, Şok gibi marketler o kadar mıymıntı ki, reklamlarını Google üzerinden yaptırmıyorlar da site sahiplerine yaptırıyorlar, hem de bedava.
Yeni siste açacaklar da kesinlikle sektör seçimini yapmadan önce okula gidip bir rehber öğretmenle görüşsün :)

Pire-Ferhat

0
Onaylı Üye
Reaction score
21
Tavsiye vermek ne kadar doğru olur bilemem ama şu aktüel ürün sitelerinden kesinlikle açmayın. TBM değerleri 2 kuruşlara kadar düşüyor ya. A101, Bim, Şok gibi marketler o kadar mıymıntı ki, reklamlarını Google üzerinden yaptırmıyorlar da site sahiplerine yaptırıyorlar, hem de bedava.
Yeni siste açacaklar da kesinlikle sektör seçimini yapmadan önce okula gidip bir rehber öğretmenle görüşsün :)
Nden rehber öğretmenle görüşsün ki:)

iyikampanya

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
42
Rehber öğretmenler her konuya vakıf olmalı. Bu konuda da bilgileri vardır diye düşündüm :)

iyiadam

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
Hocam çok doğru bir yaklaşım size sonuna kadar katılıyorum

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.