İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

SiteRehber.com un kurnazligi

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hocam gecende ahkam mahkam kestin burda yok linkim ana sayfanda filan degil diye,halbuki soyledigim gibi ana sayfam filan yer degistirmisti ve o sayfanin bile pageranki 2 idi,
ama sen napiyorsun milleti enayi yerine koyarak page ranki 1 olan sag_kolon_reklam.php adli linkinden bize link vermektesin,sozde link degisimi yaptik ve page rankimiz karsilikli artacakti,ben sana 3 ten verirken sen 1 den veriyorsun,

afferin sana bu isler ahkam kesmekle olmaz umarim duzeltirsin bunu....

vaktim de yok sitenin kodlarini inceleycek Allahtan sitenin istatistikleri varda gordum bu durumu, simdi ozur dile ve degistir sunu yada hic koyma linkimi kardan cok zarar cunku bu bana

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
<iframe src="sag_kolon_reklam.php" width=120 height=100% Marginwidth=0 Marginheight=0 Hspace=0 Vspace=0 Frameborder=0 Scrolling=No></iframe>

arkadasin sitedeki kodu aynen bu

B

BizimMP3

Misafir
arkadaşlar bayram öncesi yakışmıyor. olayı bilmediğim için yorum yapmayayım ama birlik oluşturalım ve neyimiz varsa paylaşalım ve bu işlemi yaparken hile yapmayalım :(

B

besiktaslim

Misafir
AkrepList valla kardan çok zarar derken 0 olan bi yerden sana link verseler zararmı olur tepkin olabilir ama sonuçta burda dostça geçinirsek daha bi hoş olur yaw. bayram öncesi birbirinizi kırmayın bence söylersin iframe koymazda include yapar :) nolucak. bu günlerde öpüüşün barışın :) çok romantik oldu galiba ama çok dert etmeye değecek bi konu değil yani

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla hic sinirlenecek durumda degilim ama gorunce birden kan beynime firladi biz millete gayet hilesiz gayet nazik davraniyoruz ama millet isin kurnazligina kaciyor ne diyeyim buna, feci sinirlendim

SiteRehber.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Akreplist, COK BUYUK BİR KURNAZLIK keşfetmişsin bravo sana..
ilgili konuda sana yazdigim mesajin seviyesini birdaha gozden gecirseydin keşke bu mesaji yazarken...
linki kaldirdigin halde bile sana karsi boyle bir tavir segilememiştim..

gelelim iframe olayina.. sitemde sol sutun ve sag sutun iframe ile cagrilmaktadir. bunu gizlemiyorumki? gizlenecek bir durummu mu? gordugun uzre sitenin tum alt sayfalarinda ayni dosyalar iframe ile cagrilmaktadir.. ayrica ust kısım ve alt kısımda include ile cagriliyor. başka ogrenmek istedigin birsey varmi??

Birak iframei pagerank sayisini, sitenden bana link verip vermemeni bile sorun etmem ok? silebilirsin bana ait linkleri.. Link sorunu edecek olsaydim linklerimi anasayfandan kaldirdigin zaman direk bunu sana iletirdim.(burada böyle bir başlik açarak değil özel mesaj atarak) ama gerek bile duymadim. ta ki tekrar bir başlik açip "sitemle link değiştirelim" dedigin zamana kadar.

Senin linklerini, bahsettigin sayfaya ekledigim zaman (aylar önce) hatirlarsan eger PR diye bir mevzu yoktu.. kaldiki iframe mevzusu olsun.. ÜStelik sitemin yapisi bu istesemde linkini başka bir yere ekleyemem. ok?

Saygılar..

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
linki KALDIRMADIGIMI sana 10 kez yazdim kaldirmadim da ne laftan anlamaz adammissin sen yahu.sadece yeri degisti ki o sayfanin bile page ranki 2 idi sen kim bilir o zamanlar 0 olan sayfadan verdin linki
ben link degisimi page rank icin 6 aydan beri yaparim, ama adamlara guvenerek yaparim sitelerini incelemem

bu topigi actim ki millet bu konularda daha duyarli olsun, senin gibiler cikmasin

ben sitene koydugun linkten hit filan istemiyorum amac page rank artmasi ve senin verdigin linkten bir kisim puanlarin gelmesi ama bu sekilde karsilikli alisveris dengesiz olmakta, daha ne diyeyim

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sayfandaki link degisimlerini sitenin altina dogrudan ana sayfanda cok kolay sekilde yapabilirsin reklamlarin kalsin solda sagda bari diger dogrudan site linkleri de is gorsun milletin...
kac ay oldu bu page rank niye artmiyor diye dusunup duruyordum sebep boyle seylermis anlasilan,neyse konu hakkinda birsey demiycem ben kapatiyorum en azindan konusmami,
linkinin ilgili sayfamin /dizin adresinde oldugunu ve hic birzman kondugundan beri kalkmadigini google da da cache olayina bakip anlayabilirsin ulasabilirsen o bilgilere

SiteRehber.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
madem page rank için yapiyordun... linklerin siteme ilk eklendigi zaman birak o iframe ile cagrilan dosyayi, indeximin bile PR si 0 idi.. ne diye link değişimi yaptin o zaman?

Daha fazla uzatmak istemiyorum kardeşim bu mevzuyu. sil linklerimi ok? zarar verir bana diyorsan bende sileyim.? ok?

Basit bir link değişminin böyle "sahtekarlik suclamasina" cekilcegi aklimin ucundan bile gecmezdi dogrusu. böle basit işler benim işim değil.. Kaldiki bu forumda sevip saydiğim kişilere karşi en ufak bir art niyetim olamaz..!!

PRsi 5 olan bir dostum var. linkini o siteye eklettirmeye caliscagim.. karşiliksiz olarak.. Bu şekilde olayin basitliğini ve böyle birşey için bu tarz bir suçlama yapilmamasi gerektigini anlarsin umarim..

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben dikkat et hic bir zaman sahtekarlik demedim? kurnazlik dedim farkli seyler bunlar.buna aciklama getireyim de daha fazla uzatmiycam konuyu

SiteRehber.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Samimi olarak söylermisin akreplist bu olayda nasil bir kurnazlik görüyorsun?

Böyle birşeyden (index den değilde iframe ile cagrilan sayfadan sana link vermem) benim ne gibi bir çıkarim olabilir? Bu durumda benim pagerankim dahami cok artar? elime ne gecer yani? veya senin PR nin artmasini mi istemiyorum? nedir sence?

cevabini ben vereyim istersen, bunun bana bi çikari yok, senin PR nin artmamasini da niye istemeyeyim? Olay şudur, link değişimi yaptiğimiz zaman böyle bir PR mevzusu yoktu. sitemin tasarimi yapilirkende böyle bir PR düşüncesi yoktu.. sag kolon sirf reklam olarak düşünülüyordu, ve sonra oraya dost siteler diye bir bölüm eklendi.. yani aklimin ucunndan bile gecmeyen bir durum. ve böyle bir durum için burada suçlandim.. inanılasi gibi değil...

sende uzatmak istemiyorsun bende.. en güzeli. başka söze gerek yok zaten.. sana iyi çalişmalar..

küçük bir hatirlatma; olayi o kadar kurnazlikla yapmişimki ve o kadar kafa yormuşumki bu işe, sag_kolon_reklam.php nin bir PR degeri oldugunu ilk defa şu anda senden duydum.. daha önce bu dosyanin PR sine bakmak bile aklima gelmemişti doğrusu..

B

besiktaslim

Misafir
yuh yani google a şikayet etmek lazım kaldırın şu pr olayını veya gizli tutun diye ya koca internet milyara yakın site var uğraştığınız şey googleda 2 basamak üste çıkarır belki okadar

| ama sitede karizma olur yani he Pr 6-7 falan hakkaten hoş olurdu :D |

bence fazla uğraşmayın kaldırın linkleri yoksa bu saatten sonra kimsenin birbirinin hatasını veya dalgınlığını kollaması hoş olmaz dimi. istim üstünde dost site destekleyenler vs. mi olur ??

araya çomak sokmak gibi oldu belki ama böyle düşünüyorum çünkü bu sizin 2. hafif gerginliğiniz :(

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
baskalarina da kizip en son kizginligim aniden sana oldu , PARDON.

en iyisi bence sitelerinizde ne banner(toplist) ne link ne , yani baska siteye ait olan hicbirsey olmasin, yakinda tum sitelerimde bu yonde bir degisiklige gidecegim.

tekrar iyi bayramlar herkeze

SiteRehber.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
AkrepList' Alıntı:
baskalarina da kizip en son kizginligim aniden sana oldu , PARDON.

en iyisi bence sitelerinizde ne banner(toplist) ne link ne , yani baska siteye ait olan hicbirsey olmasin, yakinda tum sitelerimde bu yonde bir degisiklige gidecegim.

tekrar iyi bayramlar herkeze

iyi bayramlar akreplist..

A

atakan_s

Misafir
Arkadaşlar boşverin tartışmayın kimse kimseyi üzmesin.

Yalnız şu page rank olayını bana kısaca bir açıklarsanız çok sevineceğim bilmek istedim nedir ne değildir..

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya hiç tartışmaya girilecek bir konu değil.. neyse sonunda farketmişsiniz..

herkese iyi bayramlar...

B

BizimMP3

Misafir
Evet hah şöyle.. Yani akreplist senine fazla sinirlenmene gerek yoktu mesela biz grup kurdugumuzda ben 2 siteme eklemeyi hep unutuyordum salak gibi,onlarda bişey demediler biraz idare ettiler ve sonra kaldırdılar :).. Neyse yani sonuçta hepimiz,güzel içerikli siteleri hizmete sunup bir şekilde de bunun karşılığını almak istiyoruz,gerginlik olması hoş şey değil. Sevgilerimle, herkesi yanaklarından öperim bayram öncesi :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.