İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Siterobot.com - Websitesi ve alanadı alım satım platformu

siterobot

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Mayıs 2013
Mesajlar
6
Reaction score
0
Siterobot the Winnovator
Websiteleri ve domainler için güvenli alım satım platformu

Siterobot webmasterların, girişimcilerin, yatırımcıların ve onların yönettiği ekiplerin, yaşayabilen veya bir amaç için bir noktaya kadar hazırlanmış website, alan adı, landing page, application gibi ihtiyaçlarını karşılayacakları bir pazaryeri. Biz bu modele güvenli müzayede ve özel satış pazaryerlerinin başlıca dijital ürünler konusunda dikeyi diyoruz.

Amacımız; websitesi, alan adı, sosyal fan sayfaları, landing page, app ve buna benzer diğer dijital ürünlerin alım satımı ile kendine iş modeli yaratmaya çalışan girişimciler, webmasterlar ve yatırımcıların kendi iş modellerini güvenle yürütebilmeleri konusundaki sorunlarına çözümler üretmektir.

Siterobot ile websitesi alın, geliştirin ve yeniden satın.

Siterobot Güvenli İşlem (Escrow)

Bunun yanında Siterobot'ta bir önemli çekim modeli daha var. Escrow! Biz buna Siterobot Güvenli İşlem diyoruz. Kullanıcılar Siterobot içinde kendi escrow hesaplarına para yüklemesi yapabiliyor, harcama yapabiliyor, bakiyelerini içeriden banka hesaplarına çekebiliyorlar. Siterobot Güvenli İşlem servisi ile alıcı ve satıcları aynı anda koruyarak olası bir sahtecilik, hilecilik, dolandırıcılıktan doğacak mağduriyetlerini teminat altına almış oluyoruz. Az sayıda projenin rekabet ettiği bu alanda bizi globalde dahi rakipler arasından ayıran en önemli farkımız kendi bünyemizde ve ücretsiz verdiğimiz escrow hizmetimiz, yani Siterobot Güvenli İşlem. Bu noktada kullanıcılarımızı escrow hizmetinden hem yararlandırıyor, hem de bunun için ayrı bir ücret ödeme konusundaki finansal sorunlarını çözmüş oluyoruz.

Artık istediğiniz dijital ürünü güvenle alıp satabilirsiniz, alıcı ve satıcı alışverişi memnuniyetle tamamladığında para satıcıya aktarılır.

Sosyal ve kullanıcı odaklı platform

Siterobot'ta kullanıcılar birbileriyle haberleşebildikleri bir mesajlaşma servisini kullanabiliyorlar. Ayrıca birbirleri hakkında çevrimiçi/çevrimdışı durumları dahil olmak üzere, diğer konularda da bilgi sahibi olmak adına kendi profil sayfalarını oluşturabilir ve birbirlerini takip edip etkinliklerini izleyebilirler.

Siterobot kullanıcıları yaptıkları işlemler ve işlem hacimlerine göre 0-5 arasında bir seviyelendirme yarışına girerler. Seviyeleri yükseldikçe Siterobot servislerinden yararlanırken kazandıkları indirim oranları ve diğer kullanıcıların sahip olmadığı bir takım faydalı bilgilendirme özellikleri ile ayrıcalıklı fırsatlar ve teklifler kazanırlar.

Bunun yanında kullanıcılar, diğer kullanıcıların alışveriş sonrası kendileri için verdikleri notlara göre itibarlandırılırken aynı zamanda güvenilirlik puanı (trusted rank) da kazanırlar. Ayrıca telefon ve kimlik doğrulama gibi araçlarla bu puanlarını kendileri de yükseltebilirler. Böylece daha çok tercih edilebilir güvenli alıcı veya satıcı haline gelebilirler.

İlanlar, başarılı satış ve komisyon oranları

Siterobot'ta son derece uygun fiyatlarla ilan başlatabiliyorsunuz. Başarılı işlem komisyonu % 3,99 gibi son derece makul bir oranla son derece cazip bir seviyede belirlenmiştir. Bununla beraber, tanışma kampanyası kapsamında bu sezon sınırsız sayıda standart ilan başlatmak ücretsiz! Listeleme ve diğer ücretlendirmeler için bknz: https://siterobot.com/pricing

Ödeme şekilleri

Siterobot 3D güvenlikli kredi kartı, PayPal ile ödeme ve banka transferi (EFT/Havale) ile ödeme kabul edebiliyor. Dilerseniz para çekme talimatı vererek banka hesabınıza bakiyenizi transfer edebilirsiniz.

Siterobot
siterobot.com
 

mustilife

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Şubat 2008
Mesajlar
4
Reaction score
0
Hayırlı olsun. Türkiyede en büyük eksiklerden bir tanesiydi bu güvenli ticaret umarım sayenizde bu eksiklikte giderilmiş olacak.
 

MuratS

0
İyinet Üyesi
Katılım
22 Mayıs 2006
Mesajlar
187
Reaction score
0
Çok güzel bir sistem herkese tavsiye ederiz.
 

siterobot

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Mayıs 2013
Mesajlar
6
Reaction score
0
güzel sistemde dogrulama kodunu ekledikten sonra sonraki adıma geçemiyorum

Doğrulama kodunu ekledikten sonra hemen sağ altta bulunan yeşil renkli "Ödeme Yap" butonuna tıklamanız ve yönergeleri izlemeniz yeterlidir.

Sezon kampanyası olduğu için ücretsiz ilan başlatabileceksiniz.

Tüm noktalarda yardım için bize platform üzerinden ulaşabilirsiniz. Dilerseniz destek için ekranda sağ altta kırmızı renkli Geri Bildirim Yap butonunu kullanabilirsiniz.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst