İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitesine Ücret Karşılığı Eschat Ekleyecek Varmı ?

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Uzun zamandır ilgilenemediğim bir sohbet sitem bulunmakta. Eschat v3 dağıtım lisansıda mevcut. Sırf eski günlerin hatırına açtığım irc serverinde, çok sevdiğim 5-10 arkadaşım bulunuyor.Onların hatırına kapatmak ta istemediğim bu yerin artık azda olsa insanın girip çıktığı bir kanal haline gelmesini istiyorum..

Ortalama olarak; anlık 50-100 kullanıcı gönderebilecek, fiyatta uçmayacak arkadaşlar varsa, p.m. atmalarını rica ediyorum.

123ert

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
bende ucretsiz yapim. nasıl yarım edebiliriz..

TuRKuaZz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Şimdi benim site dizi fanı. Benim sitemde anlık sabah saatlerinde 50-60 akşamları da 80-150 arasında değişiyor. Ama ortalama yaşlar 16-17.

Başlarına bizim diziden anlayan op koyarsan iyi olur. :D

TuRKuaZz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Şehir dışında olduğum için pek birşeyle ilgilenmiyorum. Pazartesi ya da salı günü iletişime geçerim. ;)

Centilmen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Uzun zamandır ilgilenemediğim bir sohbet sitem bulunmakta. Eschat v3 dağıtım lisansıda mevcut. Sırf eski günlerin hatırına açtığım irc serverinde, çok sevdiğim 5-10 arkadaşım bulunuyor.Onların hatırına kapatmak ta istemediğim bu yerin artık azda olsa insanın girip çıktığı bir kanal haline gelmesini istiyorum..

Ortalama olarak; anlık 50-100 kullanıcı gönderebilecek, fiyatta uçmayacak arkadaşlar varsa, p.m. atmalarını rica ediyorum.

bir hile ile 2 ay içinde 300 sabit usere ulaşırsın :) eğer evet diyorsan sana özelden açıklama yaparım gerekli ipuçları

nede olsa ben eski sonchat.net in sahibiyim :) anlik 700 useri gectigim olmustu yil 2005 te.

aksam saat 8 gibi 900 useride buluyordu :)

X

Xman

Misafir
nasıl olacak bu iş bana teknik detayları pm at tam olarak sistem nedir nasıl işler, ona göre sana dönüş yapiyim.

Centilmen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
nasıl olacak bu iş bana teknik detayları pm at tam olarak sistem nedir nasıl işler, ona göre sana dönüş yapiyim.

nasıl olacagi yok :D sitende site.com sohbethtml diye eschat kodlarini eklicen istersen suslersin o sana kalmis anasayfadada ustte buton yarat sohbet diye ver sohbethtml linkini hepsi bu

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
nasıl olacagi yok :D sitende site.com sohbethtml diye eschat kodlarini eklicen istersen suslersin o sana kalmis anasayfadada ustte buton yarat sohbet diye ver sohbethtml linkini hepsi bu

Kesinlikle :D Centilmen olmadı en son çare, senin dediğini yapacağım kardeşim. Ne bu ya, 20 useri geçemedim.Koca forumda kimse çıkmadı :s öldümü iyinet :(

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Hala bulamadım arkadaşlar.. Cidden ya kimsenin sitesi yokmuki ? Yani ücretinide ödemek istiyorum, yoksa herkes paylaşıma sonmu verdi artık ? Bu tarz şeyleri kendi aramızda halledemiyorsak gidip başka forumlarda mı arayacaz :(

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.