İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitesine Ücret Karşılığı Eschat Ekleyecek Varmı ?

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Bir sayfa oluşturup Sohbet kısmı yapıcaz anladığım kadarıyla.

siteadi.com/sohbet.html

gibi yapıp anasayfadan kullanıcıları oraya Siteadi Sohbet Açıldı Tıkla Sohbete Katıl gibisinden link veya resimle yönlendiricez. Buraya kadar doğruyum değil mi ?

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Bir sayfa oluşturup Sohbet kısmı yapıcaz anladığım kadarıyla.

siteadi.com/sohbet.html

gibi yapıp anasayfadan kullanıcıları oraya Siteadi Sohbet Açıldı Tıkla Sohbete Katıl gibisinden link veya resimle yönlendiricez. Buraya kadar doğruyum değil mi ?

Evet kesinlikle, yani sitenizeaplet kodu koyacaksınız, backlink filan vermenize gerek kalmayacak.Kullanıcılar yine siteniz içerisinde sohbet edecekler.

Örnek olarak ; www.sohbet.tc/sohbet.htm

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
peki ücret nedir ? ör; 1k+ hitli site için. birde bu google aramalarında felan sorun olmaz değil mi başka sayfada ancak zararlı içerik gibi görmesinden korkuyorum

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
peki ücret nedir ? ör; 1k+ hitli site için. birde bu google aramalarında felan sorun olmaz değil mi başka sayfada ancak zararlı içerik gibi görmesinden korkuyorum

Hayır siz sadece sitenize aplet ekleyeceksiniz.Yani herthangi bir şekilde benim siteme yönlendirme yada sitemden içerik alma olmayacak. Ücrete gelincede, sitenizin tekil yada çoğul hiti önemli değil. Anlık olarak göndereceğiniz kullanıcı sayısı önemli benim için.

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
sohbet.html gibi birşey yaparsak yani mantıken anlık 100 kişi olsa sitede sohbete 10 u tıklar heralde sadece. Tabi hitin nereden geldiğinede bağlı. Googledan gelen adamın sohbetle pek işi olacağını zannetmiyorum. 1 kişi bile gönderemem ben heralde %98 google :D

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
sohbet.html gibi birşey yaparsak yani mantıken anlık 100 kişi olsa sitede sohbete 10 u tıklar heralde sadece. Tabi hitin nereden geldiğinede bağlı. Googledan gelen adamın sohbetle pek işi olacağını zannetmiyorum. 1 kişi bile gönderemem ben heralde %98 google :D

İşte o hiç belli olmaz :D Mesela, birisi sohbete giriyor çok sviyor ortamı ve hergün düzenli olarak sırf sohbet için sitenize girebiliyor. Yada tam aksi olabiliyor :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.