İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Siteye giris yapilmiyor!!!

cilginsolist

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Ocak 2011
Mesajlar
655
Reaction score
10
Konum
Almanya
Arkadaslar sitede bir agirlasma vardi host firmasina bildirdim reboot attilar daha sonra sitenin hizi filan artti.Ama ben sitede bir üyeyi banlamak icin admin panele giris yapmak istedim sifreniz filan yanlis dedi tekrar denedim derken;

Geçersiz bir Kullanıcı ismi yada Şifre verdiniz. Öngörülen hatalı giriş deneme adetiniz doldu. Yeniden giriş yapmak için 15 Dakika beklemelisiniz. Şifre yazılımında Büyük ve Küçük harfli yazılıma dikkat ediniz. Şifrenizi unuttuysanız buraya tıklayın

Bu bilgiyi verdi bana 20 dk bekledim tekrar denedim olmadi bende sifre sifirlamayi denedim yeni sifre aldim ve 20 dk bekledikten sonra tekrar denedim ama yine ayni hatayi verdi.
Bende tools.php ile cookisleri temizledim yine denedim olmadi,en sonunda host firmasina ticket attim ve k.adi ve sifremi onlara verdim onlarda giris yapamiyorlar siteye.Yeni bir üye oldum siteye giris yaptim daha sonra cikis yapip tekrar denedim yine bana;
Geçersiz bir Kullanıcı ismi yada Şifre verdiniz. Öngörülen hatalı giriş deneme adetiniz doldu. Yeniden giriş yapmak için 15 Dakika beklemelisiniz. Şifre yazılımında Büyük ve Küçük harfli yazılıma dikkat ediniz. Şifrenizi unuttuysanız buraya tıklayın bu bilgiyi verdi.
Bu hatanin sebebi ne olabilir bilgisi olan varmi acaba?
 

Fbbasket

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Mayıs 2008
Mesajlar
941
Reaction score
45
Farklı internet tarayıcılarında denediniz mi?
 

cilginsolist

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Ocak 2011
Mesajlar
655
Reaction score
10
Konum
Almanya
Sorun sunucudan kaynaklaniyormus apache ayarının kayıt edilmediğinden dolayi siteye giris yapilamiyormus konu kilitlenebilir.
 

Muhendis

0
İyinet Üyesi
Katılım
31 Mayıs 2010
Mesajlar
662
Reaction score
12
Konum
Web
Bu gibi durumda orda belirtilen süre + 5 dakika (Garanti olsun diye) kadar bekledikten sonra yeniden denenmeli. Eğer buna rağmen aynı hata geliyorsa sorun büyük olasılıkla sunucu kaynaklıdır.

Siz sorunu çözmüşsünüz, ancak sorun yaşayan başka arkadaşlar olursa bilgisi olsun.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst