İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Siteye operatörlük işi

e-life

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Nisan 2010
Mesajlar
2
Reaction score
0
Sitem için resim kırpıp galeri yaratacak ve html içinde resim isimlerini vs paste yapacak operatör arıyorum. Veri paketleri zip olarak gönderilecek. Editlenmiş olarak geri alınacak.

Kodlama bilgisi istenmiyor; Operatör dendi yani iyi şekilde windows pogramları kullanma becerisi aranıyor. Bir editörde sekme nedir bilmeyen. Diskinde tree oluşturamamış, her şeyi belgelerime, masaüstüne kaydeden. Yada gerek yok diye firewall kullanmayanlar uğraşmasınlar. Erkek, 21+ (ne kadar olgun yaşta olursa o kadar iyi kreş bakımı gerektirmeyen) ve kotosız bağlantılı.

İş iyi seviyede bir bilgisayar kullanıcısı için günde 2,5 saat yada ağır kanlı şekilde 3 saat sürüyor. İsterseniz 24 saatte yaparsınız. Toplam süreyi bir iki gün sarkıtabilirsiniz. 2,5 saatlik sabit iş hacmi için 8TL alacaksınız.

Ödeme herhangi bir banka hesabına yapılır. Her veri paketine karşılık kontör de gönderilir. Müzayede sitesinden eski ve bol feedback'li üye kaydından ödeme de yapılır. İşin şurasında şu kadar gerisini teslimde alırım gibi güven arayışlarına da sabırla yaklaşılır.

Sırf merak tatmin etmek için buradan soru sormayın. Gerçekten ilgilenenler, varsa im bilgilerini yada sorularını; [email protected] adresine yöneltsinler.
 

Boss

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Mart 2010
Mesajlar
20
Reaction score
0
Bu işi daha önce yaptım msn adresinizi ekledim.
 

e-life

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Nisan 2010
Mesajlar
2
Reaction score
0
iyi şekilde windows pogramları kullanma becerisi aranıyor. Bir editörde sekme nedir bilmeyen. Diskinde tree oluşturamamış, her şeyi belgelerime, masaüstüne kaydeden. Yada gerek yok diye firewall kullanmayanlar uğraşmasınlar.
Öğrendiğim kadarıyla bu özelliklerin tekini bile karşılayamıyorsunuz.

Operatör aranmaya devam ediyor fakat vakit daralıyor.
 

bilgi

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Eylül 2004
Mesajlar
6,835
Reaction score
171
Konum
►∞
msn ekleyin bi bakalım, profilimde mevcuttur
 

GreeNEyeS

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
6 Ağustos 2005
Mesajlar
1,753
Reaction score
27
Konum
istanbul
Bir veri paketi 8 TL ?
Bir veri paketinde ne kadar konu ve ne kadar resim var?
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst