İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

siteyi açsam yardımcı olurmusunuz

CTRL14

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bi site açacağım sitesi olanlar reklam verecekler
1.000 gösterim fiyatı:6tl

sitede oyun kuponları pinleri dağıtacağım onlarda günde en fazla 20 tıklama hakkı olacaklar üyelerin sizin sitelerinize girip 10sn bekleyecekler ve sizin 1.000 gösterimden 1 azalacak siteden durumu göre bilceksiniz kim girmiş diye eğer 3 tane 1.000 gösterim alırsanız 500 gösterim hediye olacak üyelerde kazancak bende sizde siteyi açsam sitede reklam verirmisiniz ona göre açacağım korkuyorum zarar etmekten reklam veren olması lazım yoksa boşuna uğraşmak istemiyorum

Çağman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu tür sitelere gerek yok bence heerkes bi yolunu buluyor backlink paravan blog vs.
yinede siz bilirsiniz .
illa bir site açmayı lanlıyorsanız ban ulaşın aklımda 2-3 tane proje var ortak arıyorum.

CTRL14

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
proje bizim sınıftakilerden esinlendim açıkcası sınıftakiler bir oyun oynuyor onda kod var kod sitesi yaptım yani reklam veren falan olursa açacağım bu arada 5.000 gösterim 7tl oldu 5.000 gösterim sistemi şöyle kullanıcı tıkladığında sitenize giriyor sonra kapta biliyor eğer direk kapatırsa geçersiz sayılıyor 5.000 de kalıyor eğer bekler ise 4.999 oluyor sitenize 5.000 doğal giriş yapılmış oluyor yani..

Çağman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
reyiz bana anlatma benim için gereksiz birşey diye düşünüyorum tabi ihtiyacı olan olabilir ama ben mi ? gerek yok ;)

xkaranx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bana da gereksiz gibi geldi ama bu aralar bu siteler tutuluyor teması bnden olabilir :)

CTRL14

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yok siteyi kodladım ancak destek çıkıp reklam alacak arkadaşlar lazım onun için açmıştım konuyu 100tl yatırımla başlıyorum ama zarara girmekte istemiyorum :(

xkaranx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sen bu siteyi kur abicim.Böyle siteler pek zarara girmez ama iyi reklamını yapmalısın.Şu an reklam verilmez bnce çünkü siten yeni ve hit yok :tili

CTRL14

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zaten reklama tıklayacak insanlar var ama reklam verecek yok siteyi açacağım kodlama tamamen bitsin domain'inide alacağım site çok iyi gidiyor şuanda :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5