İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Siteyi yeni actım tıklarmısın :)

umuture

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arakdaşlar saat 13:10 ve çömezlerle uğraşıyorum
beni msn eklemiş ve konuşma aşağıda
-----------------------------------------------

Koray says:
slm
' - umuture® says:
slm
' - umuture® says:
tanıyormuyum
Koray says:
bende seni tanımıyorum
Koray says:
dostum senden bişi rica etsem
' - umuture® says:
et
Koray says:
http://adsenseyi dolandırıyorum şu bnm siteye girip mavi başlıklı google reklamlarından herhangi birine tıklayablirmisin siteme destek amaçlı
' - umuture® says:
tabi destek amaclı
Koray says:
evt
' - umuture® says:
sen benimle kafamı buluyon
' - umuture® says:
sizin gibiler yüzünden bizide banlıyorlar
' - umuture® says:
sen bloklarla uğraşırken
' - umuture® says:
benim 10 tane sitem var
' - umuture® says:
git başımdan ya
Koray says:
haklısın ya kusura bakma
Koray says:
yeni açdım bi denim dedim sadece
---------------------------------------------------

http://img168.imageshack.us/img168/8218/adsenseli2.jpg
buda küçük bi foto hani haklımız okumayı sevmemiş ya resimler daha ilgi çekici olurmuş

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Şefkat göstermek gerek böle gençlere.

M

mehmet2025

Misafir
böyle genclere destek verelim. yeni baslamıs garibim. kolayca alıssın adsense

adre_nalin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sitenin adsense koduna tıkladım. destek olmak gerek. ayıplamamk gerek.

ebubekir

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
ona yapılacak en güzel iyilik banlanmasını sağlamaktır. Daha şimdiden sahtekarlıkla başlamış. Sonu ne olur düşünemiyorum. Allah akıl fikir versin.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
100 150 kere tıkladım cabucak zengin olsun diye :)

HighVoltage

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar bide bu açıdan bakın: belkide o site o çocuğun değildir başka bir siteye yapıyordur ki siz Google a şikayet edin diye.. oda olabilir..

damAster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet güzel bi teori :)

Ama arkadaşın amacı denemek de olabilir gerçekten. Örneğin click başı gelecek ücreti görmek istemiştir. Hemen yargılamamak lazım.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
yok yaa nie söylüyosunuzki tıklayiverseysdiniz arkadaş madem istemiş .:D

Bulutlar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
böyle birşeyin yanlış olduğunu bunu yapan kişiye iyi bir dille izah etmek gerek. yaptığı şeyin yanlış olduğunu biliyordur muhtemelen ama en azından bir kere daha denemek gerekirdi. uyarı alması için veya programdan atılması için çaba göstermek bence yersiz. en azından ben böyle düşüyorum. bende google ads ye yeni kayıt olduğumda arkdaşlarıma tıklamalarını söylerdim acaba sayıyor mu ne kadar gelicek diye merak ederdim hep. nede olsa yeni merak. belki oda buna benzer birşeyler denedi ama tanımadığı insanları ekleyip tıkla demesi benim olayıma benzemesede biraz hoşgörülü davranmak gerek derim ben.

umuture

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
be bunu ona söyledim ama o yeni açtım tıklasan gibilerinden diyince bide hiç tanımadığı birilerini listeye ekliyip bütün gün böle konuştuğu düşünülürse benim gibi adwords a reklam verenlerin paralarının haksız yere alındığıda düşünülürse ve üye olurken kuralları okudum diyip okumadan kolay oara kazanılcak gibi bişey olarak gördüğü düşünülürse anlatmak yerine infaz yapılmalı neden uyarıyor ki buna üye olurken tıklatma yapmıcam yada bilerek tıklamaya teşvik etmicem gibi bi sözleşmeyi onaylıyoruz

Bulutlar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
verdiğin adresteki siteye baktığımda açılan google reklamlarının altındaki bu siteye reklam ver linkine tıkladığımda kiloyok.com sitesi karşıma çıkıyor. blogcu.com dan yapılan sitede bytravel nickli kişinin yani blog sahibinin mail adresi tetikci_nofear@hot.... olarak geçiyor ve muğlada yaşadığını yazıyor. ama kiloyok.com sitesinde mail yaltin@hot.... geçiyor ve whois bilgilerine baktığımda antalya olduğunu görüyorum... ufak ve sıradan bi araştırma...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.