İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sivasnetwork İnternet Teknolojileri

Hukonline

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Mayıs 2009
Mesajlar
68
Reaction score
1
Konum
-
logo.png
Sivasnetwork

Firmamızın 2 yıllık yer sağlayıcılık tecrubesiyle 2008'den beri müşterilere, sorunsuz ve kusursuz bir hizmeti sağlamayı hedeflemiştir ve bunu başarmıştır.Kaliteli ve güçlü alt yapıyla müşterilerimize 7 gün 24 saat teknik destek olanağı sağlamaktayız.Sorunlarınıza en kısa sürede cevap ve çözüm getirerek sizlerin memnuniyetini ön plana çıkarmak bizim için en önemli olan ilkemizdir.

Hakkımızda

Sivasnetwork İnternet Teknolojileri 2009 tarihinde kurulmuş olup genişlettiği uzmanlık alanları ile sizlere daha iyi ve daha kaliteli hizmeti sunmayı ön plana çıkarmıştır.
Internet ve iletişim çözümleri, danışmanlık hizmetleri ile tüm sistem işletimini de kapsayan hizmet seçenekleri sunmaktadır.

Uzman satış ve teknik ekibi ile kendi bünyelerinde uzman barındırmadan ihtiyaçlarını belirleyerek verimliliklerini artıracak çözümleri uygulamalarını ve böylece kendi işlerine odaklanmalarını sağlamaktadır.

Hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetine önem göstererek, uzman teknik kadrosu ile 7/24 servis ve destek/e-posta merkezi hizmet vermektedir. Sunduğu hizmetlerin ölçülebilir olması ve hızla gelişen teknolojiler konusunda müşterilerini devamlı bilgilendirmesi ve yönlendirmesi, iş dünyasındaki farklılığımızı oluşturmaktadır.

Sağladığımız Aktif Hizmetler

Web Hosting ( Windows - Linux )
Reseller Hosting ( Windows - Linux )
VDS-VPS
Dedicated Kiralama
Tasarım Hizmetleri

Kullandığımız Lokasyon ve Veri Merkezleri

Türkiye - Netinternet
Hollanda - Leaseweb
İngiltere - Rapidswitch

İletişim Bilgilerimiz

Web: www.sivasnetwork.net
Msn: [email protected]
Mail: [email protected]
Gsm: +90 (535) 7848250
Skype: Sivasnetwork
Livezilla: Görüşmeyi Başlatmak İçin Tıklayın.
Yer Sağlayıcı Belge Numarası: 1566
Hakkımızdaki Yorumları Okumak İçin Tıklayınız.


Saygılarımızla,
Sivasnetwork - H.Umut KARYAĞDI
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst