Siyaset başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T
trgy
Misafir
Misal ben 10 lira verip vip üye olduğum kategoride Atatürk resmimi ayıplayanlardan ya da buna karşı gelenlerden dolayı profilimdeki Atatürk resmini kaldırırmıyım Xman? Böyle birşey yok, para karşılığı düşüncesini satacak adam zaten oraya yazmaz.

Emin ol Atatürk resmini ayıplayanın bu foumda işi olmaz zaten. default Atatürk teması yaptırırım o kişiye inat. :)

Siyaset zamanı değil şimdi iş zamanı, halledeceğim ama ileriki zamanlarda sözüm var.

0
Onaylı Üye
Üye
Banlamak, renk vermek yok ama(!) :)

0
Onaylı Üye
Üye
Webmaster forumunda siyasetin ne işi var. Bırakalım entellektüel görüş açılarını. Ben 10 senedir forum yönettim. Siyaset, Irk, Bölücülük, Din dışı tarzı konular ne zaman açılsa forumun huzuru kaçmış ve kavga çıkmıştır. Bırakın siyaseti siyasetçiler yapsın. Webmaster kendi bildiği konular üzerine konuşsun, yazsın. Felsefe ile bir yere varılmaz.

0
Onaylı Üye
Üye
Emin ol Atatürk resmini ayıplayanın bu foumda işi olmaz zaten. default Atatürk teması yaptırırım o kişiye inat. :)

Siyaset zamanı değil şimdi iş zamanı, halledeceğim ama ileriki zamanlarda sözüm var.

Evet turgay vipte paylaşım yapacak , iş çıkarmayın ona :D

0
Onaylı Üye
Üye
Siyaset başlığından siyaset yapim.
Kemal KILIÇDAROĞLU 1189 oyla CHP genel başkanı seçildi.

0
Onaylı Üye
Üye
Sonradan kırılmıyacak küsmüyecekseniz tartışalım... Ayrımcılık havası oluyor çoğu çünkü . O başlıkta ne tartışılıyorsa orda kalmalı.Tabi bu düşüncede , pratikte bazılarına işe yaramıyor:D

Mesalı ekşi sözlüğe bak tartışmayı bilmiyenlerin full hakaretlerini görüceksiniz:D

0
Onaylı Üye
Üye
Hayatin bazi gercekleri var, entellektuellik degil bu, dolayli yoldan herseye etki eden birseye gozlerinizi kapayip yasayamazsiniz. En ufak bir siyasi fikirde hemen aman siyasete kaymayin bakis acisini anlayamiyorum. Kufur etmedikce x kisinin basbakanin oglunun gemisi olmasindan rahatsiz olmasi veya y kisisinin bir parti baskaninin kokeni ile ilgili endisesini belirtmesi neden kotu birsey. Yapan yapsin, zaten herkes kendi kavga etme riskini ustune aliyor, merak etmeyin surada insan kavga edince en cok kendisinin cani sikiliyor. Ve tartisip kavga etse bile sanmiyorum ki kimse baska konularda konusurken bu adam benim takimimi tutmuyor , bu adam benim partimi tutmuyor diye farkli konussun, hakir gorsun :)

Yalniz bir uye var sadece provokasyon yapmaya geliyor, tek isi saga sola laf sallamak, onu da hepimiz biliyoruz ve oyle kabul ediyoruz.

0
Onaylı Üye
Üye
Siyaset konusunda herkesin belli söyleyeceği şeyler olmalı. Bunu yapmadığımız için bu haldeyiz. Anladık, daha geç olmadan her konu konuşulabilmeli.

Bende açılmasını isteyenlerdenim mutlaka

0
Onaylı Üye
Üye
Zaten siyaset tartışıpta küsme olacak olsaydı bugün Mywedding, Angelo, mathiaxbars yada diğer arkadaşlar ile ben kanlı bıçaklı olmam gerekiyordu. Çok tartıştığımız konular olduğunu ben hatırlıyorum eskiden.

0
Onaylı Üye
Üye
Aklıma gelmişken sorayım; chp kurultayında sandalyeler uçuşup, yumruklar da konuştumu?
Genelde action olurdu bu chp kongreleri de...

0
Onaylı Üye
Üye
Siyaset ayıp birşeyse yada tedavi edilmesi gereken birşeyse niye oy veriyoruzki?

0
Onaylı Üye
Üye
Xman' ın karşısına ancak Kemal KILIÇDAROĞLU çıkarsa başa çıkacaz sanırım :)

resimler%5Chaber%5Ckemal_kilicdaroglu(8).jpg

0
Onaylı Üye
Üye
bu bilgiyi gandi kemal bakan yapsın yahu. Başbakan kemal duy sesimizi !

0
Onaylı Üye
Üye
0
Onaylı Üye
Üye
Kategorisi açılsın diye birşeyler yazsanız ya :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri