İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

siyaset konuları yasaklansın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
en azından bu seçim sürecini atlatana kadar bu tür konuların forumda yasaklanmasını talep ediyorum
can ciğer kuzu sarması olduğumuz, alışveriş yaptığımız, sohbet ettiğimiz kişiler, son zamanlarda siyaset konuları ağırlık kazanınca herkes bir birine düşman oldu, selamı kesti:)
Yani anlam veremiyorum bunlara. Hayır aslında belki açtığım konunun manası tam açık olmadı " siyaset yasaklansın" demek gerçekten üzücü ama " forumda o olgunlukta olan insanlar yok. o seviyede tartışacak kişiler yok "..
saldırgan, agresif, kışkırtıcı kişiler var, yok değil.
O yüzden en azından temmuz sonuna kadar bu konuların açılması - tartışılması - konuşulmasının yasaklanmasını talep ediyorum.

son 1 haftadır webmaster konularına bakamaz olduk bu yüzden..

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
En güzeli tepkini bu konulara katılmayarak göstermek. Şahsen okumuyorum bile. Belliki kavga çıkacak. Futbol da öyle ama yapacak birşey yok. Oluyo yani..

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
iyi ama öyle agresif, kışkırtıcı tavırlar var ki katılmamak elde değil
2 ay önce can ciğer sohbet ettiğin kişi, bi bakıyorsun snaa küfür ediyor:)
böyle de olmazki.
Tartışma adabını bilen kişiler olsa eyvallah..ama yok ki

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
iyi ama öyle agresif, kışkırtıcı tavırlar var ki katılmamak elde değil
2 ay önce can ciğer sohbet ettiğin kişi, bi bakıyorsun snaa küfür ediyor:)
böyle de olmazki.
Tartışma adabını bilen kişiler olsa eyvallah..ama yok ki

Favorites ah ahh sen yokmusun sen :D Neyse :|

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bak işte biri daha :D
Visitistanbul örneği.
daha önce çok iyi elektiğimiz olmasına karşın, konular derinleşince " ister istemez " tavırlar alınabiliyor. Bu insanın tabiatında var.

Bu tartışmalar için ya belli kriterler getirilsin, yada yasaklansın ( en azından bir süre )

Ülkeyi yönetenler bile bir birlerini yiyor bu süreçte, biz nasıl hakim olalım kendimize?
Hayır eğer öyle olacaksa herkes fikirlerini söylesin açık açık..kagva gürültü neyse lambır lumbur gidelim. ama freni yokki bazılarının..kaza oluyor :D

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aynı şeyleri futbolda da yaşamadık mı? Çok kez şaşırdım. Basit bir tartışmalı pozisyona penaltı diyorsun, 3 gün önce şakalaştığın adam sana çıkıp ezik, futboldan anlamıyorsun, sıfır çektiniz rezilsiniz diyor. İster istemez sende sinirleniyosun artık..

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
bak işte biri daha : D
Visitistanbul örneği.
daha önce çok iyi elektiğimiz olmasına karşın, konular derinleşince " ister istemez " tavırlar alınabiliyor. Bu insanın tabiatında var.

Bu tartışmalar için ya belli kriterler getirilsin, yada yasaklansın ( en azından bir süre )

Ülkeyi yönetenler bile bir birlerini yiyor bu süreçte, biz nasıl hakim olalım kendimize?
Hayır eğer öyle olacaksa herkes fikirlerini söylesin açık açık..kagva gürültü neyse lambır lumbur gidelim. ama freni yokki bazılarının..kaza oluyor : D

Yok valla kardeşim benim ben seni Allah Rızası için seviyorum benim kimse ile elektriğim bozuk değil... Ama sen Allah cc Din konusunda ahkam kesince "Ben iyiyi bilirim en iyisi benim" deyince ben kızıyorum En iyi olan insan bunu söylemezzzz..

Politika ise ne olursan ol Sağ Sol Orta ya da (Hırıstiyan Musevi Yahudi Müslüman vb) farketmez İnsansın Yaradan CC den dolayı seviyorum herkesi

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Aynı şeyleri futbolda da yaşamadık mı? Çok kez şaşırdım. Basit bir tartışmalı pozisyona penaltı diyorsun, 3 gün önce şakalaştığın adam sana çıkıp ezik, futboldan anlamıyorsun, sıfır çektiniz rezilsiniz diyor. İster istemez sende sinirleniyosun artık..

Kardeşim biz ortalık yatıştırıyoruz sende penaltı gol yaptın he :)

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Evet söylediklerinize katılmamak elde değil, en sakin,kibar insan o tür konularda küfür dahi edebiliyor.Bence bunun çözümü yok gibi bişi, bir haber konusundan olmaması gereken tartışmalar bile çıkabiliyor.

Ke[R]eM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@favorites;

Konuları başlatan sen, ortalığı alevlendiren sen, ağır cümleler kurarak yazan sen, provokatif iletiler yazan yine sen, ondan sonra gelip "saldırgan, agresif kişiler var" diyebilen de sen. Ya ikiyüzlü olunur da bu kadar mı olunur?

Allah aşkına, bana şu forumda son zamanlarda açtığın web ile ilgili konuları bir göster. Siyasi mesajlarının sayısı, forumun amacına uygun mesajlarının sayısının en az 20 katı eder. Tartışmaları başlatan da sensin, ortalığı alevlendiren de sensin. Saldırgan ve agresif tutum sende var. Sen milletin değerlerine, tercihlerine saldırırsan, insanlar da doğal olarak savunmaya geçeceklerdir. Durup dururken mi bu insanlar gelip sana agresif iletiler yazdılar? Hayret birşey ya.

Evet, siyaset konuşmak tamamen yasaklansın. Temmuz sonuna kadar değil, ebediyyen yasaklansın. Buna kesinlikle kabul oyu veririm.

Saygılarımla.
Kerem

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
çözümü çok basit. burada internet - web vs..konuları için bulunuyoruz. en azından ben şimdiye kadar onun için yazıyordum forumda ve inanılmaz keyif alıyordum. sabah ilk açtığım site burasıdır, akşamda son kapattığım site.
siyaset konuşmak için başka forumlarada katılıyorum. orada herkes daha relax. çünkü konu zaten siyaset. herkes adabıyla tartışabiliyor.
ama burası farklı. gerçekten farklı.

adam bir başlık açıyor mesela.. vay efendim pkk bilmem ne alakası var,
yok fettullah yok ahmedullah yok zırtullah. bu sefer karşı görüşte olanlarda farklı başlıklar açıyor haklı olarak.
yani bunun sonu gelmez. en azından burada gelmez.
ben hoşnut değilim açıkçası..

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
@favorites;

Konuları başlatan sen, ortalığı alevlendiren sen, ağır cümleler kurarak yazan sen, provokatif iletiler yazan yine sen, ondan sonra gelip "saldırgan, agresif kişiler var" diyebilen de sen. Ya ikiyüzlü olunur da bu kadar mı olunur?

Allah aşkına, bana şu forumda son zamanlarda açtığın web ile ilgili konuları bir göster. Siyasi mesajlarının sayısı, forumun amacına uygun mesajlarının sayısının en az 20 katı eder. Tartışmaları başlatan da sensin, ortalığı alevlendiren de sensin. Saldırgan ve agresif tutum sende var. Sen milletin değerlerine, tercihlerine saldırırsan, insanlar da doğal olarak savunmaya geçeceklerdir. Durup dururken mi bu insanlar gelip sana agresif iletiler yazdılar? Hayret birşey ya.

Evet, siyaset konuşmak tamamen yasaklansın. Temmuz sonuna kadar değil, ebediyyen yasaklansın. Buna kesinlikle kabul oyu veririm.

Saygılarımla.
Kerem

işte en büyük proveke senin yaptığın bu şeydir kerem..

ben isim belirttim mi? ben kimseyi hedef gösterdim mi? sen kalkıp bana nasıl bunları diyebiliyorsun?Kim sana bu hakkı veriyor?

sen şu an beni kışkırtıyorsun mesela dikkat edersen..

ben konumda da belirttim. öz eleştirimi de yaptım. bende kendime hakim olamayabiliyorum. bu insanın tabiatında var

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
hay Allahım yaa:)))))yahu visitistanbul..sevgili kardeşim..bari sen yapma bunu..ben seni olgun biri olarak tanıyorum..yani şimdi Allah'ın isimleri ile alakası nedir bu yazının..Yapma gözünü seveyim..

Gemlikli

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İlk atv'de türkiye tartışıyor programları başladığında çoğu kişi bunun olumlu sonuçlar doğurmayacağını, gerginliklerin artacağını söylemişti. ben aynı kanaatte değildim. insanlar konuşa konuşa, tartışa tartışa kendilerini geliştireceklerini ortak bir paydada buluşabileceklerini söylemiştim.
Bugünde aynı kanaatteyim. arkadaşlar küfür, iftira ve hakaret olmadan her konuyu tartışmalarından mümkünse konuşmalarından yanayım.
koca islam ülkesinde Allahın varlığı yıllarca tartışılmadımı. Allaha bişeymi oldu?

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
iyide tv karşısında tartışmak farklı, burada yazarak tartışmak farklı..
size birşey diyeyim mi baylar
inanın bana yüz yüze tartışsaydık bu gerilim asla olmazdı. Çünkü o elektrik alınınca tüm gerilimler ortadan kalkardı. ama burada öyle olmuyor. karşındakini tanımıyorsun, konumunu bilmiyorsun ve yazıyorsun..geriliyor ortam..
bunu beceremeyenler olduğu için bu başlığı açtım
yoksa elbette kimse tartışmaya karşı değil

antiTRust

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şu foruma geldim geleli bakıyorum hep aynı bir üye var paso siyasi konular açıp diğer görüşteki arkadaşlara cevap hakkı doğuruyor provake ediyor kışkırtıyor ben bu üyenin banlanmasını istiyorum ama nerde banlayacak mod bulamıyorum adamların siyasi içerikler hoşlarına gidiyor galiba... yok ki destek olan...

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Siyaset kapatılsın.. (boş konuşuyoruz, ya meydanlarda yada sandıkta yada parti kurarak yada katılarak düşüncemizi dile getirmeliyiz)

deniz20

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
en azından bu seçim sürecini atlatana kadar bu tür konuların forumda yasaklanmasını talep ediyorum
can ciğer kuzu sarması olduğumuz, alışveriş yaptığımız, sohbet ettiğimiz kişiler, son zamanlarda siyaset konuları ağırlık kazanınca herkes bir birine düşman oldu, selamı kesti:)
Yani anlam veremiyorum bunlara. Hayır aslında belki açtığım konunun manası tam açık olmadı " siyaset yasaklansın" demek gerçekten üzücü ama " forumda o olgunlukta olan insanlar yok. o seviyede tartışacak kişiler yok "..
saldırgan, agresif, kışkırtıcı kişiler var, yok değil.
O yüzden en azından temmuz sonuna kadar bu konuların açılması - tartışılması - konuşulmasının yasaklanmasını talep ediyorum.

son 1 haftadır webmaster konularına bakamaz olduk bu yüzden..

bencede kesinlikle yasaklansin
genel olarak konulari acanlar solcu
kendi fikirlerini empoze etmeye calisiyorlar

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
bence de girmemek en iyisi. Çok fazla tahrik varsa konuda şikayet edilir bi şekilde konu, modlarında gereğini yapıcağına eminim. Çünkü cevap yazıldığı sürece cevap gelir bir yerlerden. Bu tür polemiklerin forumdan artık kalkmasını istiyorsak en iyi çözüm bu bence.

bencede kesinlikle yasaklansin
genel olarak konulari acanlar solcu
kendi fikirlerini empoze etmeye calisiyorlar

bu konuyla çok alakasız olmuş senin yorumun. Kapansın diyosun. Yine polemik yaratmaya çalışıyorsun. Sana tavsiyem bi insanı kesinlikle görüşlerine göre yargılama baştan hata yapmış olursun.

"edit: Örnek olarak bu mesajdan rahatsız olan arkdaşlar şikayet edebilir modlara vs.."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.