İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

siyaset konuları yasaklansın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
açılan siyasi başlıkların %90'ı kilitleniyor. kavgalar, tartışmalar çıkıyor. bir sonuca varılamıyor. siyaset konusu tamamen yasaklansın derim.

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Bir iş yapıyor ve bu işten para kazanıyorsanız yapacağınız söylemlere dikkat etmeniz gerekir.
Dikkat etmez, sağa sola saldırır insanlarla tartışırsanız çalışacak kimseyi bulamazsınız.
Burası webmaster forumu olduğu için para kazanmaya ihtiyacı olan kişiler umarım buna dikkat ederler.

Mehmet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Parti veya tarikat müridi gibi konuşulmadığı sürece konuşulmalı herşey. Ama önce araştırıp, öğrenip, ona göre konuşulmalı, ağız payı verme ateşiyle yanıp tutuşarak değil.

cevirmen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
siyaseti siyasetciler yapsin, yurtdisina cogunuz gelip gidiyorsunuz veya halen yurtsidinda yasiyorsunuz, avrupada siyaset sadece secim gunu konusulur oda kavga etmeden, bel altina inmeden ve sadece ulke yararina.Biz Turkler siyaset konusunda cok atesliyiz en iyisi hic konusmayalim,birbirimizi kiriyoruz.birakalim sectigimiz milletvekilleri yapsin siyaseti, onlarin isi bu zaten.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
Bu dusunceye katiliyorum, "siyaset/politika" foruma bir getiri saglamiyor, bilakis kullanicilarin forumdan banlanmasina neden oluyor. Bu tabiki siyaset/politika nin sucu degil, tartismasini bilmeyen kullanicilarin sucu.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
Evet, moderatorler ile aldigimiz ortak karar uyarinca, siyasi konulara izin vermiyecegiz.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
cok doğru ve yerinde bir karar zira millet bu konularda birbirini kırmaktan başka bir sonuca varamiyor

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Siyasi haber ve güncel konuyu nasıl ayırt edeceksiniz?
Biz neyi güncel olarak yazacağımıza nasıl karar vereceğiz.
Çünkü bir çok konu güncel olarak açılıyor ama birden siyasi olarak renk değiştiriyor.

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
güzel bir karar..
forum artık daha güzel..
"tartışmasını bilmeyen kullanıcılar" dan kurtulduk desenize..
hayırlı olsun..

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
Siyasi haber ve güncel konuyu nasıl ayırt edeceksiniz?
Biz neyi güncel olarak yazacağımıza nasıl karar vereceğiz.
Çünkü bir çok konu güncel olarak açılıyor ama birden siyasi olarak renk değiştiriyor.

Asagida ornek verdim, umarim anlatabilmisimdir.

Buna izin var:

Konu: Bugun secimler yapiliyor
Cevap: Oy kullanmayi sakin ihmal etmeyin
Cevap: Ben oyumu kullandim
Cevap: Vatana millete hayirli olsun
....
....

Buna izin verilmeyecek:

Konu: Bugun secimler yapiliyor
Cevap: Basbakan yardimcisi diger partinin bilmemnesinin bilmemne nedni ile ihracini istemis, boyle sey olur mu ya, siz nediyorsunuz
Cevap: Bu adamlar zaten yonetebilseydiler film yonetirlerdi bla bla...
Cevap: Siz kendinize bakin, onlar mis gibi yonetiyorlar...
....
....

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Şükür sonunda siyaset bitecek.
Yanlı ve taraflı kışkırtıcı haberlerde umarım zamanında farkedilerek gereken yapılır.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
iyi ama öyle agresif, kışkırtıcı tavırlar var ki katılmamak elde değil
2 ay önce can ciğer sohbet ettiğin kişi, bi bakıyorsun snaa küfür ediyor:)
böyle de olmazki.
Tartışma adabını bilen kişiler olsa eyvallah..ama yok ki

Vallahi seni tebirik etmek lazim.. Bazi konularda basi cekiyordun yani :) Neyse sonuc olarak bende siyaset tartismak istemiyorum, webmaster forumu burasi webmasterlik hakkinda biseyler olsun yardimci olalim birbirimize kirmayalim kalplerimizi, hersey eskisi gibi olsun.. Herkes bu vatanin iyiligini istiyor burada, ondan suphem yok ama hepimizde ayri bi yol secmisiz.. Birbirimizi kotulemesek aslinda tartismada olmayacak ama biri kotuleyince digeri altda kalmak istemiyor "OZELLIKLE BEN" kaldiramiyorum.. Iyi niyetli oldugumu dusundugum halde birilerinin gozunde "ÖCÜ" olmak üzüyor ayni zamanda kizdiriyorda beni..

Siyaset mevzusu biterse hersey eskisi gibi olacaktir en azindan daha kotu olmayacaktir..

Iyi paylasimlar ;)

Edit: Nitekim bitmis gozukuyor..

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
güzel bir karar olmuş, güncel olayların foruma yansımaması olanaksızdı ve yansıdı. yeterince tartıştık, yazdık, çizdik. artık bundan ötesi anlamsızlaşacaktı tam zamanında alındı karar.

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
güzel bir karar olmuş, güncel olayların foruma yansımaması olanaksızdı ve yansıdı. yeterince tartıştık, yazdık, çizdik. artık bundan ötesi anlamsızlaşacaktı tam zamanında alındı karar.

Bence burada güncel haberinde olması, geyiğinde olması çok yanlış bir durum.Burası bir webmaster platformu.TAbiki webmasterlerde siyaset yapar, güncel haberleri okur.Ama herşeyin kendi içinde olması daha iyi.Haber okuyacaksam haber sitelerine girebilirim.Politik konuların burada tartışarak bence bir arpa boyu yol alamıyorduk.Gerçekten de çok güzel bir karar oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.