İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Siz olsanız ne yapardınız ?

Gur.Kem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Kız senin kalbini kırmadan reddetmiş, bunu ileride halâ beklemede kaldığını görünce farkedeceksin.
wpturkiye'nin dediği doğru, çok değişken şuanda hislerin.
Yarın dolmuşta yan yana oturduğun kıza aşık olabilecek kadar kıvrak bir dönem içerisindesin. :)
Kızın seni abisi bahanesiyle 3 yıl bekletmesi yalan, 3-4 sene beklemekte senin kendine söylediğin yalan.

PieRLuGi'nin tabirine göre; bu kızın pagerankı biraz yüksek gibi, seni sandboxa sokabilir. Kendi içeriğine uygun kızdan link al. :)

Hayır sevmediğine inanmıyorum :S

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
belkide inanamıyorsundur ?

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Hayır sevmediğine inanmıyorum :S

Sen seviyorsun, 3-4 sene beklerim diyorsun.
Sana göre o da seviyor, ama bir şeyi göze alamıyor.
İkinizin göze aldıklarını/almadıklarını kıyasla kim seviyor/sevmiyor görürsün?

Uğur Arslan'ın bi şiirinden alıntı :

Şimdi denizleri içsen sönmez içindeki mahşer yangını
Bu illet senin gibi kaç adamı küle çevirdide
Küllerin hepsini yalandan bir Leyla üfleyip gitti
Sen İstanbul'un havasında uçuşanı toz mu sandın
Hepsi küldür senin gibi :)

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Kız seni neden o kadar bekletiyor tam olarak anlayamadım.3-4 Sene içinde duygular çok çok fazla değişir beklemen yanlış çıkmak istiyor seni seviyor ise seninle şimdi çıkar herkesin bilmesine gerek yok,ikinizin bilmesi yeterli dimi?

Gur.Kem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Kız senin kalbini kırmadan reddetmiş, bunu ileride halâ beklemede kaldığını görünce farkedeceksin.
wpturkiye'nin dediği doğru, çok değişken şuanda hislerin.
Yarın dolmuşta yan yana oturduğun kıza aşık olabilecek kadar kıvrak bir dönem içerisindesin. :)
Kızın seni abisi bahanesiyle 3 yıl bekletmesi yalan, 3-4 sene beklemekte senin kendine söylediğin yalan.

PieRLuGi'nin tabirine göre; bu kızın pagerankı biraz yüksek gibi, seni sandboxa sokabilir. Kendi içeriğine uygun kızdan link al. :)

belkide inanamıyorsundur ?

Konu üzerinden 4 ay geçti . Şu anki durum : Birlikteyiz . Mutluyuz da .. Onun pagerankı yüksekti ama , benimki de fena sayılmazdı zaten :)

Abidir , çevredir , onu sevenlerdir vs. sorunlar devam ediyor ama , ne yapalım artık . Buluşmak felan zor oluyor biraz . Öyle idare ediyoruz yani .

Yorum yapan herkese tekrar tekrar teşekkürler :)

@Peep , taktik sözünü unutmadım :p :)

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Bu arada etrafa da yay konunu ağırlığını bas sevdiğini bilsin okul yoksa başkası kapar ha:D hem zaten zamanla abiside alışır konuya

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Bu okul lise mi? Düşününce lisede ölüp bitilen kızlardan hiçbiri şu an hafızamda yok. Gerçi lise olmasa da farketmez, gene olmazdı. Yeni birine duyulan hafif bir ilgiye veya belli zamana bakar. Değil 3-4 sene, 3-4 gün için bile beklemeye değecek o kadar az insan varken dünyada, hiçbir güzellik senin sayacağın günlerden daha güzel değil.

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Kardeşim.. sana şu söyleyeceklerimi aklından çıkarma.Her erkek aşk acısını lise çağının sonlarına doğru yaşar ve sonu hüsranla biter.Sakın ama sakın kız seni sevmeden sen onu sevip hayatına ipotek koyma.Mahvolursun.Sonraki sıkıntı ve bunalımların altından kalkamaz hayatını mındar edersin.Hiçbir kız için yanyanayken 2-3 sene beklenmez.Eğerki kızda seni seviyorsa gerekirse 3 sene göz göze bakışarak beklersiniz selam bile vermezsiniz birbirinize ama kız seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyorsa gençliğinden 3 seneyi sonradan hüsran olacak bir davaya verme.16-20 yaş arası aşk acısını yaşamanın en tehlikeli yaşlarıdır.Bunu sana tecrübesini sonuna kadar yaşamış bir abin kardeşin dostun olarak söylüyorum.

Sen kıza kendini belli edersin kızda senin ona verdiğin değeri sana veriyorsa ve buna eminsen 3 sene beklemek helaldir.Ama dediğim gibi önemli olan sensin.Değerli olan sensin kardeşim.Senin mutluluğun ve senin sevilmen herşeyden önemli.Lütfen bu uyarılarıma önem ver düşün ve olgun bir şekilde ben önemliyim diye hareket et.

Gur.Kem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Kardeşim.. sana şu söyleyeceklerimi aklından çıkarma.Her erkek aşk acısını lise çağının sonlarına doğru yaşar ve sonu hüsranla biter.Sakın ama sakın kız seni sevmeden sen onu sevip hayatına ipotek koyma.Mahvolursun.Sonraki sıkıntı ve bunalımların altından kalkamaz hayatını mındar edersin.Hiçbir kız için yanyanayken 2-3 sene beklenmez.Eğerki kızda seni seviyorsa gerekirse 3 sene göz göze bakışarak beklersiniz selam bile vermezsiniz birbirinize ama kız seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyorsa gençliğinden 3 seneyi sonradan hüsran olacak bir davaya verme.16-20 yaş arası aşk acısını yaşamanın en tehlikeli yaşlarıdır.Bunu sana tecrübesini sonuna kadar yaşamış bir abin kardeşin dostun olarak söylüyorum.

Sen kıza kendini belli edersin kızda senin ona verdiğin değeri sana veriyorsa ve buna eminsen 3 sene beklemek helaldir.Ama dediğim gibi önemli olan sensin.Değerli olan sensin kardeşim.Senin mutluluğun ve senin sevilmen herşeyden önemli.Lütfen bu uyarılarıma önem ver düşün ve olgun bir şekilde ben önemliyim diye hareket et.

Çok teşekkür ederim . Konuyu açtığım tarihlerde emin değildim ama , şu anda biliyorum ki o da seviyor ve değer veriyor . Bunu biliyorken , birkaç sene beklemeye değer ama sanırım değil mi ?

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Bunu onun ağzından duydun mu? Sana değer verdiğini ve sevdiğini gözlerinin içine bakarak söyledimi? Eğer hayırsa üstte yazdıklarımı tekrar oku.Ayrıca unutma.Sabah seni çok seviyorum asla senden ayrılmayacam deyip akşam ufak bir olayda böyle olmaz deyip bitiren çok kız gördüm tanıdım.

Dediğim gibi; Sana değer verdiğini ve sevdiğini gözlerinin içine bakarak söylemeden 1 gün bile bekleme.Kendine macera arama.Hayatının piskolojinin macerası olmuyor.

Gur.Kem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bunu onun ağzından duydun mu? Sana değer verdiğini ve sevdiğini gözlerinin içine bakarak söyledimi? Eğer hayırsa üstte yazdıklarımı tekrar oku.Ayrıca unutma.Sabah seni çok seviyorum asla senden ayrılmayacam deyip akşam ufak bir olayda böyle olmaz deyip bitiren çok kız gördüm tanıdım.

Dediğim gibi; Sana değer verdiğini ve sevdiğini gözlerinin içine bakarak söylemeden 1 gün bile bekleme.Kendine macera arama.Hayatının piskolojinin macerası olmuyor.

Aklım karıştı iyice . Bir de böyle samimi yazınca :) Dediğin şekilde duyduğumda , emin olur muyum peki ? :)

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Söyleme şekline göre değişir.O an bunları söylerken gözlerinin içine bakıyorsa ve bakışı sende samimi olarak söylediğine dair bir güven oluşturduysa vede söyledikten sonra sanki o sözleri söylememiş gibi davranmıyor her gördüğünde oda seni görüp bakışıyla ben seninim diyorsa emin ol derim.

Birçok kişi sevdiğinin acısını çekmiştir.Buda hep karşı taraftan daha çok değer vermesi ve sevmesinden kaynaklanmıştır.

Yukarda söylediğim şeyleri yapması sana abartı gelmiş olabilir ama sen onun bu yaptıklarını hakedecek kadar sevip değer vermiyormusun ona? Ozaman sen acizmisin bunları hakettiğini düşünmeyecek kadar.Bu hareketleri karşı taraftan görmeden senelerce onu bekleyecek kadar aptalmısın yada?

O kızdır naz yapar dönemi geçti gitti.Benim sevdiğimden çok kimse sevip değer veremez ona diyorsan.Bir de kız tarafından düşün.Ne kadar şanslı ki kendisini bu kadar çok sevip düşünen iş yaptığı forumda başlık açıp arkadaşlarının fikirlerini alıp beynini yoran biri var.Tüm bunların karşılığında yukardaki onun yapacakları sende çok mu zor? Zor değil.Eğer gerçekten seni hakediyorsa ve seviyorsa.Bu yüzden bunun olmasını bekle.Kendi kendine yargılara varma.Ondan somut birşey görmedende 1dk bile suratını asıp onu düşünme.

Söyleyeceklerim bunlar.Gerisi sana kalmış.Herkesin yaşayıp öğrenmesi gerekmiyor.Yaşayıp öğrenmek demek yara almak demektir.Öyle zamanlar gelecekki o gençliğinde verdiğin 2-3 senenin 1 gününü bile arayacaksın.Liseyi 2 sene fazla okumak istermisin? Üniversiteye 2 sene geç girmek istermisin? 2 sene taksitle bir araba alsan karşındakide o çok istediğin arabayı 2 sene sonra taksitler bitince vericez dese kabul edermisin? E sen taksitleri ödemeye başlamışın niye 2 sene bekleyeceksin.Sen o ilk taksidi yatırırken o arabayı almak istediğine dair samimiyeti kaporayı vermiş olmuyormusun.

O zaman sen bu kız için forumda bu başlığı açarak 2 sene niye bekleyeceğin bir emeği zamanını moralini huzurunu veriyorsunki..

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Gur.Kem bence devam etmelisin. Orada 2 tane 500 bin duruyor şansın %50. :D

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3

Kendi hayatını riske atmaktan daha mı önemli 500bin? Lütfen yanlış yönlendirmeyelim.Biz burda doğruları söylersek oda doğrularla hareket edecek.Yanlış yönlendirirsek gençliğinde darbe almış bir yetişkin olacak ileride.

Daha dün bir arkadaşımlaydım.5 yıllık kız arkadaşı kaçtı gitti ve söylediği ondan önceki bir ....unun onu aldatıp söylediği yalanlar yüzünden 5 yıllık kız arkadaşına yaşattığı gereksiz ve anlamsız ızdıraptan söz etti.göğsüne giren ağrılardan söz etti.ortada hiçbirşey yokken yaptığı paranoyaklardan söz etti.ve bundan sonra kimseye güvenemeyeceğinden söz etti.Basit şeyler değil bunlar.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
yehhucom; haklısın doğru yönlendirmek gerekir ama hayat bu... Belkide o doğru insanı bulmuş ve iyi bir birliktelik yaşayacak, ben ilk mesajlarında kızın arkadaşı kibarca istemediğini düşündüm ama baktığımızda 4 ay sonra iyi bir birliktelik yaşadığını söylüyor... Bence sonuna kadar gitmeli insan, yaşayacaksa aşk acısını yaşasın, ağlasın üzülsün ama sevsin. Bence sevgi olmadan hiçbirşey olmaz, insanı terbiye eder bir kadına duyulan sevgi, her ne kadar içki, sigara gibi alışkanlıklar büyük bir aşkın sonunda bahane olarak başlasada daha kötülerinden koruyanda o aşk ve sevgidir, eğer doğru bir aşksa içerisinde hiçbir kötülüğü barındırmaz bence.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Aklım karıştı iyice . Bir de böyle samimi yazınca :) Dediğin şekilde duyduğumda , emin olur muyum peki ? :)

Kızlar genelde öyle erkekler gibi "seni seviyorum" sözcüğünü "merhaba" niyetine kullanmazlar, bağırıp çağırmazlar seviyorsa hissedersin zaten. Asıl önemli olanda senin nasıl sevdiğindir, tek unutmaman gereken şey dünya onun değil senin etrafında dönüyor evleninceye kadar kendinden başkasını daha fazla düşünme. :p

Gur.Kem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1

1 Milyon'a oynadığım için bu konu var zaten draga :)

Tekrar teşekkürler herkese .

Özellikle , yehhucom . Senin yorumlarını okutacağım bahsettiğim kişiye . Onun da yorumlarını merak ediyorum . Hatta bizzat ona yazdıracağım :D Bir durum değerlendirmesi daha yaparsın :)

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
1 Milyon'a oynadığım için bu konu var zaten draga :)

Tekrar teşekkürler herkese .

Özellikle , yehhucom . Senin yorumlarını okutacağım bahsettiğim kişiye . Onun da yorumlarını merak ediyorum . Hatta bizzat ona yazdıracağım :D Bir durum değerlendirmesi daha yaparsın :)

bunu senin bilmen gerekiyor.okutmasan daha iyi olur aslında.sonra o kendini bunları yapmak ihtiyacında hissedebilir veya bir sorunda gittin yine onlara sordun dimi diye başına kalkabilir yada dişli biriyse inadına bunları yapmayabilir.. bilirde bilir :) bunları hep yaşadım

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.