İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Siz Olsaydınız Sevgilinize Ne Alırdınız?

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
öncelikle fantazi dünyasında yaşayanlarınız için bi kız olarak bazı şeyler yazıyım da yarın bigün kız arkadşınız olursa yanlış şeyler yapmayın.

bi kıza elbise almak pantolon almak etek almak kız yanınızda diğilse ve üstüne giyip denemiyosa hiç makul bi hediye diğildir. kızın kesin kilo sorunu vardır ya karnı çıkar ya eteğin modelini sevmez ya pantolonun beli fazla düşük olur ya elbisenin yakası hoşuna gitmez vs..

çiçek almak konusundaki fikirlerimi ekliyim. kesinlikle tercih edilmemesi gereken bi hediye çiçek. yüzlerce çiçek bile olsa sonuçta kalıcı bi hediye diğil. kurutur o çiçekleri saklar falan diye düşünenlere de söyliyim o çiçekler kurutuluyo evet ama bi süre sonra artık aman toz kir bunlar denip atılıveriyo.

oyuncak ayı fikri fena diğil. kızlar öyle şeyleri sever ama kesinlikle klasik bişey olmamalı. onu alıcaksan mutlaka üstüne parfümü sıkmalısın ve yanında ek bi hediye daha almalısın.

tabi burda yaş ortalaması çok karışık olduğu için kısıtlı yazıyorum. saat maat gibi takılar değerli ve özel olarak seçilmeli.

kıza hediye almak için hediye almamalısınız. onun değerli olduğunu göstermek için hediye almalısınız bu da çoğu kız için hediyenin değeriyle orantılı malesef.

kıza beste yap diyen bi arakdaş vardı ne güzel fikir tebrik ediyorum kendisini ve fakat öyle kızlar pek kalmadı yeni jenerasyon hele felaket. mutlaka arkadaşlarına gösterip hava atıcağı bişey ister.

sonuç olarak bi kıza veya herhangi birine kim olursa olsun bu ... hediye alırken o kişiyi biraz gözlemleyip neye ihtiyacı olduğunu ya da ne almak istediğini kendi ağzından duyup ona onu almak en güzel hediyedir bence. atıyorum bi kahve yapma makinası istiyosa bi süredir o ona alıcağnız en pahalı ya da değerli hediyeden daha önemli olucaktır onun için. insnaların işine yaricağı kullanıcağı ve kullandıkça sizi hatırlicağı bişeyler almak en güzeli.

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
insnaların işine yaricağı kullanıcağı ve kullandıkça sizi hatırlicağı bişeyler almak en güzeli.

Bak gördün mü benim dediğimi diyor işte, epilatör al sen epilatööööööör
Kullandıkça seni hatırlar :p

biqq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pembekedi sen alemde teksin ya :) son noktayı koydu en güzel hediye yararlı olanıdır işte olay bu teşekkürler

developer öldürdün beni ya hala epilatör diyo :)

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ayının üstüne parfüm sıkma fikri çok güzel :) bayılıo parfümüme bol bol sıkarım artıkın üstüne :D

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
ayıda da artık baymadımı kızları yaa herkez sevgilisine ayı alırmı alıyo işte (ben köpek alıyom:D)

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Epilatööööööööööör al, beni dinle sen..
O acı cektikce ahh yaktın beni mahmut diyecek, ne büyük zevk aman Allahım :)

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
3 kez terkedildim :D
Ancak herzaman yedek kontenjan sistemi ile çalışırım
1 Asil üye olmak üzere 2 Yedek ile beraberim.
Neden bu kadar işinde başarılısın derler?
Arkamdaki kıza diyemicem kızlara derim, tüm enerjimi onlardan alırım bazen enerjimi veriyorum ama neyse orasını karıştırmiyiim :p

biqq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
çok enerjiktir arkadaş walla 3 kızla başa çıkıyor :) sence developer kız mı aldatır erkek mi :p

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Görüşmedikten sonra 33 kız olsa ne olacak ki :)
Haftada 1 gün ayırıyorum 2sine, 1i ile hic görüsmüyorum gece kuşu o
İkiside aldatır, cünkü erkek aldatsa gidip tavukla aldatacak hali yok ya oda başka kadınla birlikte oluyor :D

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
üstat büyüksün:D ben en fazla 2 tane idare edebiliyom emek istiyo hakkaten

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gece 03:00 civari saatlerdir proje geliştirmekten bıktığım bir an, tele uzanırım büyük ihtimal kız uyuyordur SMS geçerim :

- Minik kuşum gecenin bu vakti halen seni düşünmekteyim, uyuyamıyorum :/ Seni öyle özledim ki, düşününce boğazıma birşeyler düğümleniyor :/

Sabah 8 gibi cevap gelir..

- Ay aşkımmm benim icin uyumadın mı yerimm seni yerimm
- I ıh uyuyamadım hep seni düşündüm sonra düşüne düşüne sızıp kalmışım :/

Bu film zaman zaman başka bir şekil değişikliği ile devam eder kız uyumaya devam eder :D

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
sen dua ette birisi ispiyonlamasın seni yengeye varya vay haline hic düşünemiyom senin o halini :D

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Uçar anlatacağım adımları çok iyi izle...
1-) 100 kadar gül alıcaksın
2-) Uşaklisesinin bekçisinden geçebilirsen, bahçeye giriceksin
3-) E...ye sms atıcaksın yada arıcaksın aşağı in tenefüsde diye...
4-) Teneffusde aşağı inince gülleri vereceksin..
5-) Bütün okul size bakıp kalıcak zaten, bir kucak gül verdin sonuçta.
6-) Sonra E...'ye bu topicin linkini vericeksin.
7-) E.... girip okucak, onu ne kadar sevdigini anlıcak. Onun için iyinet ailesinin seferber oldugunu görücek:D

Uyarı! : İşin zor kısmı eğer Kel Şadi ( müdür ) okulda seni güllerle görürse, gülleri .... sokabilir!

uşaklisesinin bekçisinden geçemezsen heykelin önüne doğru kaçmaya başlayacaksın sonra seni orada polis yakalayacak ...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5