İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Siz Olsaydınız Sevgilinize Ne Alırdınız?

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
- Minik kuşum gecenin bu vakti halen seni düşünmekteyim, uyuyamıyorum :/ Seni öyle özledim ki, düşününce boğazıma birşeyler düğümleniyor :/

Sabah 8 gibi cevap gelir..

- Ay aşkımmm benim icin uyumadın mı yerimm seni yerimm
- I ıh uyuyamadım hep seni düşündüm sonra düşüne düşüne sızıp kalmışım :/

bnde bi zeki kendimi sanıyodum ama bnm gibi düşünenlerde varmış:)

yanlız ben özellikle saat 4:15i seçerim.. uykunun en ağır oldugu an.. devamındada bak ben uyumuyorm msj atıyorum ama sen bana bu kadar deer veriyosn diebilmek için :d

hediye konusunda seni anlatıcak bişiy al.. bazen bi taş olur bazen bi araba olur..

mesela liseliler herzaman kalp kutu içince gül yaprakları üzerinde bi çikolataya hayran olur lar ama ben gece 4 de penceresinin altına çiçek bırakıp uyandırıp çekip gitmeyi daha çok severim (uyandıgından emin ol hatırlamazsa kafanı duvarlara vurmak işe yaramıyor...)

BiLHost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Baskül alabilirsin mesela..Onu da kullandıkça seni hatırlar..Tabi kafanda kıramaz da kullanabilirse :D

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
abi hala almadın mı ya?taaa bu başlığa ne zaman bakmıştım.baktım hala popüler .tüm forum burada...

bence hangi takımı tutuyorsa .o takımın taraftar grubuyla anlaş.sonra sevgilini tut maça götür.ne olduğunu anladın:D pankart açtır..tabii bu maliyetli...elinde ne va yok satarsın artık.

masques

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ben işi çözdüm abi sınıftan diğer kızları götürüyorum bişeyler beğenin diyorum onu alıyorum :D

biqq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dostlar alamadım daha ya aklıma bişey yatmıyo ki ayıcık alcaktım babası beni bilmiyo şimdi alsam eve götürsek dicek bu nerden geldi arkadaşım aldı dese o nerden çıktı dicek offffffff offfffffff alıcaz bakalım başka şeyler düşünüyorum

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Bir ağacın dibinde Şöyle güzel bakımlı bir mezar alırdım... Tabi bunun anlamını kaldırabilecek kadar bi sevgi varsa ortada...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5