İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sizce acarlarmi tekrar lütfen fikrinizi yazin

M

M@latyæsporlu

Misafir
dazlakcom' Alıntı:
Selamlar ,
port35 banlandı demışsınız ancak o sıtede onceden google reklamı varmıyıd varsa ben goremedım galıba !!!
acaba google adsenseden banned yemenızın sebebının http://4on.org/directory/Arts/Music/Music-1.html sayfasında yapmış olduğunuz arama sonuclarının lıstelenmesınde oncelığı google reklamına verılmesının etkısı varmıdır,

....

hayır onu Google Türkiye'nin elemanlarıda yapıyor..

ama bence bi iframe kokusu var gibi...

ama sıkma canını adsense olmaz bedsende olur ;)

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Preview tool ile baktım. Reklam gözüküyor. Site banlanmamış. Sadece hesabımı kapattılar ?

M

murme

Misafir
hayir o screen saver reklamı paypoup un reklamı yok arkadaşım onun hiç alakasi yok önce listelenmeyle benim herşeyim legaldi dedigim gibi nasil bir mail atabilir

artik gözükmüo :D

M

murme

Misafir
beyler 4on.org ile bizim pederin adina başvurdum kabul ettiler sizde port35 ede koyayım mı reklamlari ?

yeniwebmaster

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
murme' Alıntı:

ilginç ama güzel bi haber :D

bu forumda okumuştum.

aynı adresten 2. bi adsense başvurusu yapınca o oturduğun evde şu isimli birisi var onla konuş ortak hesap kullanın gibisinden bi yazı okumuştum

bi başka okuduğum yazıda da aynı isim ama başka adresi de kabul etmiyor gibi bişeyler vardı.

sen kabul edildiysen çok güzel :D

M

murme

Misafir
evet abi neyse ben eski hesabimi kurtarmaya calisiyorum icindeki para :D gitmesin yane

yeniwebmaster

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
murme' Alıntı:
evet abi neyse ben eski hesabimi kurtarmaya calisiyorum icindeki para :D gitmesin yane

kaç para gitti dostum ?

üzgünüm ama kurtaramazsın o parayı

sıfırdan hesap açılır ama eski para zor.

sen yine de şansını dene ama az para var ise boşver başka bi isim ile al dikkat çekme

karakutuu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
isin ilginci adsenseden atilinca google de banliyor seni, o daha da kotu bir sey ve sitene 3 ay ugramiyor, sonra ugras babam ugras

karakutuu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gectigimiz aralik ayinda adsenseden atildim, gecersiz tik su bu diye, sineye cektik :)

fakat ayni zamanda google indexli olan tum icerigi sildi ve siteyi indexlemedi 3 ay ve pagerank uctu, sitene verdigi her seyi aldi, page rank 2 idi, 0 yapti vs vs

cok kotu bir durum hasili, 4 ay sonra ancak duzeldi ve page rank verdi listeledi vs vs

M

murme

Misafir
arkadaşlar içerde kalan para noluo yani onların tabiriyle geçerli kısmını bana ödüolarmı

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim anlamadigim 1 senedirli kullaniyorum diyorsun da ...

1.) Hic bir senelik bir site gibi durmuyor.
2.) Bir senelik site icin 1000 kusur uye olmasi cok acayip.

ve bunlarin sonucunda senin hile yapmadiginca yani hile demeyelim de iframe filan kullanmadigina veya baska birsey yapmadigina benim aklim pek yatmadi.

Kolay gelsin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.